4 ZNAKA KOJA NE MOGU A DA NE ŠPIJUNIRAJU SVOJE PARTNERE: Veoma su nesigurni i strahuju od raskida

Da li spadate među znakove koji vole da špijuniraju partnere?

Shutterstock

Poverenje je jedna od glavnih stavki zdrave, kvalitetne ljubavne veze. Bez poverenja svaka veza će se raspasti. Problemi s poverenjem lako mogu podstaknuti osećaje ljubomore, nesigurnosti i izdaje i učiniti da obe osobe u vezi pate.

Nesigurnost u vezi može dovesti do špijuniranja ljubavnih partnera, svađa i beskrajne frustracije. Ova četiri horoskopska znaka su najviše nesigurna u ljubavnoj vezi i vole da špijuniraju svoje partnere...

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih horoskopskih znakova pa nije ni čudo da se nalazi na ovoj listi. Rakovi veruju u pojam duboke ljubavi i sa sobom nose veliku emocionalnu nesigurnost zbog koje strahuju od raskida. Čak i najmanja promena u ponašanju njihovog partnera može ih dovesti do toga da postanu pravi špijuni.

Lav

Kad ih neko privlači, Lavovi su vrlo introvertirani i osećajni. U vezi razmišljaju srcem, a ne umom. U svojoj glavi mogu zamisliti mnoštvo potpuno insceniranih situacija, a jedan signal im je dovoljan da krenu prisluškivati partnerove razgovore i proveravati čak i najmanji detalj.

Shutterstock 

Ovan

Budući da je vrlo radoznao i impulsivan, Ovan može sve reći u lice. Ovnovi ne veruju svom partneru čak ni ako su u dugoj vezi. Poznati su po stvaranju lažnih scenarija u glavi i skeniraju svaku reč koju im partner kaže. Ako im je i najmanji detalj kod partnera sumnjiv, njihova radoznalost će ih naterati da ga prouče.

Vaga

Vage su veomo nesigurne prirode. Koliko god ih partner uveravao u ljubav i dokazivao im poverenje, one su stalno na rubu nesigurnosti. Iskrene su i to očekuju od svog partnera, a dok ga špijuniraju, vrlo su oprezne jer se ne vole izvinjavati partneru ako slede pogrešne instinkte.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: index.hr