ŠTA DONOSI SUNCE U ZNAKU JARCA: Tri znaka očekuje sreća, konačno stižu do cilja, ali moraju biti oprezni

Šta nam narednih dana donosi Sunce u znaku Jarca, otkrijte u nastavku...

Shutterstock

Kada se Sunce premesti iz jednog u drugi znak Zodijaka, određenim znacima se smeši sreća, dok druge čeka, ne baš tako povoljan period.

Sunce je ušlo u znak Jarca, što donosi predanost dužnosti i lekcije o planovima za budućnost. Jarac je uporan, vredan, marljiv, ali i tvrdoglav i kada se Sunce nađe u njemu, ovaj aspekt poručuje da ćete do cilja stići ukoliko ste spremni na rad, trud i odricanje.

Jarcem vlada Saturn koji je najveći učitelj Zodijaka, pa je tako ovo period učenja velikih životnih lekcija. Jarac je zemljani kardinalan znak koji veruje u ono što vidi, a ne u obećanja. Osobe rođene pod ovim Saturnovim znakom su oprezne, ambiciozne, ozbiljne i predane.

Već kao vrlo mladi imaju zrela razmišljanja i znaju da je život borba, pa su upravo zbog toga svesni da je put kojim idu pun lekcija i iskušenja. Jarčevi su odgovorni i uvek teže praktičnim rešenjima. S vremena na vreme ih obuzme pesimizam i budu skloni samosažaljenju.

Novac je ono što ih pokreće. Imaju snažnu volju i uvek su spremni da strpljivo streme ciljevima koje postave. Pripadnici ovog znaka umeju da deluju drugima hladno i zatvoreno, a zapravo su samo odmereni i sve u životu shvataju ozbiljno.

Shutterstock 

Jarac je znak koji je veran prijatelj i životni saputnik, ali i najmanje izdaje nikad ne oprašta. Dok Sunce boravi u Jarcu, to će posebno biti dobar period za Jarca, Bika i Devicu.

Evo šta u anrednom periodu ova tri znaka mogu da očekuju...

1. Jarac

Ulazak Sunca u vaš znak, pre svega donosi oporavak, mnogo nove energije i ideja. Ono što budete posejali u ovom periodu, moći ćete da žanjete cele naredne 2022. godine.

Vi ste pretrpeli velike promene na mnogim planovima prethodnih godina, pa je sada pravi momenat da se opustite i uživate u životu, mada to za vas baš i nije karakteristično.

Radite na realizaciji ideja koje imate, jer će vam to u narednim mesecima biti od velike koristi.

2. Bik

Sa Suncem u Jarcu, Bikovi će dobiti priliku za nova znanja i za rešavanje nekih situacija, naročito na emotivnom planu koje su im do sada izgledale nerešive.

Ovaj zemljani znak uživaće u otkrivanju novih prilika za samorealizaciju, a moglo bi da im se desi i da se upuste u avanturu i otputuju negde gde nikada pre nisu bili.

3. Devica

Devicama Sunce u Jarcu donosi više radosti i zabave u svakodnevicu. Bićete voljniji za nove susrete i poznanstva, pa se može dogoditi da se iz njih izrodi i neka prava ljubav.

Novogodišnje praznike ćete dočekati u veoma prijatnom društvu i atmosferi koja će vam goditi. Na poslovnom planu čekaju vas realizacije nekih projekata koje ste započeli još u septembru.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.