Raspored zvezda u ovim danima nagoveštava dinamične i izazovne događaje. U nekoliko dana osetićemo uticaj i ozloglašenog retrogradnog Merkura i punog Meseca.

Mnogi će se ovih dana osetiti i euforično i izmoreno, budući da će zbog zvezda biti nestrpljivi, imaće snažnu želju za brzim napretkom, ali surova realnost može da kaže drugačije. Naredni dani, pod kontradiktornim uticajima, nekima će doneti olakšanje, a drugima još više naglasiti frustracije, koje lako mogu da prerastu u bes, piše Animamundiherbals.com. Zato se nemojte čuditi ako vam po ceo dan bude muka od svega.

Usporite

U ove dane bilo bi dobro da svi malo usporimo i vreme iskoristimo za sebe, da se zagledamo u svoja osećanja i racionalizujemo ih. To nekima neće prijati jer će na površinu isplivati manje prijatni doživljaji, poput ljubomore, osećaja odbijanja, izdaje, pa mogu da se osete ranjivim.

Takođe, uoči punog Meseca 28. januara, danas napetost raste, pa je moguće da ćete biti osetljiviji nego inače. Moguće je da ćete se sporečkati sa ukućanima, a od sutra posebno pripazite na komunikaciju s drugima. Na sve to, vrlo je verovatno i da vam stara ljubav zakuca na vrata, pa su moguće i nesuglasice sa sadašnjim partnerom.

U ISTO VREME RETROGRADNI MERKUR I PUN MESEC: Donose nam napetost, bes i frustracije, a do OVOG DATUMA će trajati
shutter 

Da sve bude intrigantnije, u subotu Merkur kreće retrogradnim hodom prvi put u ovoj godini. A to uvek znači – dodatni oprez. Do 20. februara sve će ići znatno sporije nego inače, mnogi planovi će se izjaloviti, moguće je da će nam se činiti da nam jednostavno ništa ne ide od ruke. Nepisano pravilo je da, kada krene retrogradni Merkur, tada ne treba počinjati nove poslove, potpisivati ugovore, kupovati vrednosti, ali ono što je unapred dogovoreno se može ostvariti.

Takođe, ovaj period je idealan za ponovno preispitivanje planova, projekata, obaveza. Unesite neophodne izmene u svoje projekte, prilagodite se promenama. U krajnjem slučaju, ovaj period donosi i dosta toga oslobađajućeg, pa je moguće da ćete se rešiti onoga što vas sputava. Neće sve ići lako, mogući su nesporazumi, ali biće bolje ako se reorganizujete i dalje krenete čistog računa.

Da sve lakše prođe, radite ono što volite, posvetite se sebi, dragim osobama … Fokusirajte se na ono što zaista želite i do čega vam je stalo.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas