Uvek nekako najduži mesec u godini januar, polako privodimo kraju, a nekima će februar biti baš dobar. Bar tako kaže horoskop jer prema astro prognozama ova tri znaka mogu da očekuju savršen ljubavni život u februaru.

Lav

Biće ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. Osećate se dobro, što će doprineti boljoj atmosferi kod kuće. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u februaru ništa vam neće delovati kao nemoguće.

Idealno je vreme ako želite da radite zajedničke stvari ili poslove. U ovom mesecu lakše pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica.

Lavovi će imati prilike da više izlaze i više vremena provedu sa porodiucom i prijateljima, a to će imbaš odgovarati. Bićete zadovoljni i opušteni. Slobodni Lavovi uživaju u flertu i u udvaranju, ali i dalje nisu spremni da uđete u ozbiljnu vezu, piše Atma.hr.

Vaga

Vage će u februaru imati mnogo harmoničnih i romantičnih trenutaka s partnerom. Svađe, razmirice i problemi iz prošlosti su iza vas i sada se možete da se opustite i uživate u lepim i spokojnim trenutcima sa voljenom osobom.

Mnoge Vage će u ovom mesecu imati više vremena za druženje sa prijateljima i porodicom. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena za sebe i da razmislite šta sve možete da učinite za sebe, a niste stigli do sada. Prijao bi vam novi hobi ili nova zanimacija.

Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema, lako mogu da se jave simpatije između vas.

Blizanci

Blizanci će u februaru imati priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o budućnosti. Moguće je planiranje venčanja ili početak zajedničkog života. Sigurni ste u sebe i svoje odluke i želite da udovoljite partneru.

Moguće je da ćete kupiti i zajedničku nekretninu. Ovaj period je bitan i za vas i za vašeg partnera, posebno ako želite da proširite porodicu.

Mnogi Blizanci će u februaru želeti da porade i na odnosima sa porodicom i prijateljima. Imaćete više vremena za njih i sada je pravo vreme da svi budete zajedno.

Slobodni Blizanci će ući u romantični odnos sa osobom koju su davno upoznali. Veze započete u februaru mogu da budu duge i kvalitetne.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas