Kako već sada govore astro prognoze, jun će biti veoma pogodan po pitanju novca i poslovnih planova, no jedan datum se definitivno posebno ističe. 

Tog dana će vam sve ići na ruku, gotovo kao da su neke nevidljive sile na vašoj strani. Moguća su unapređenja, značajni uspesi, i otvaranje ka novim prilikama koje vam na duže staze mogu donositi veći novac. 

Zato je bitno da u svom kalendaru zaokružite 22. jun, jer se od tog dana sve menja. 

Kako tvrde astrolozi, razdoblje punog Meseca se energetski razlikuje od ostalih mesečevih faza, te će nam u ovo vreme ova moćna planeta bukvalno čitati misli.

Upravo 22. juna odviće se pun Mesec u Jarcu, a ovaj duo pravi odlično tle za ispunjenje želja, posebno onih koje su vezane za karijeru. 

Ozbiljni Jarac neće tolerisati opuštanje: ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru, a tada ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Meseca ne traje jedan dan, već nekoliko dana pre punog Meseca i nekoliko dana nakon.ž

Podsetimo, 20.6. događa se letni solsticij – jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje. Ono što ste zamislili brže će se ostvariti, pogotovo ako napravite ritual, piše Atma.hr.

Pročitajte još: 4 ZNAKA KOJA SABOTIRAJU SOPSTVENE MOGUĆNOSTI ZA USPEH: Ne uspevaju da osete sreću i zbog toga osećaju da im nešto fali

Bonus video:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.