Mnogi ljudi sami sebi stvaraju prepreke na putu ka sreći. Svi imamo unutrašnje demone, strahove ili verovanja koja nas sputavaju i sprečavaju da dostignemo svoj puni potencijal. Prema astrolozima, ovi problemi su izraženiji kod pojedinih znakova zodijaka.

Evo znakova koji često sabotiraju njihove mogućnosti za sreću.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i nestrpljivosti. Njihova sklonost donošenju ishitrenih odluka često ih dovodi u nezgodne situacije. Iako su strastveni i entuzijastični, Ovnovima bi bilo dobro da uspore i bolje razmisle o svojim odlukama.

Rak

Rakovi su emocionalni i osetljivi, a ponekad im ovi kvaliteti ne dozvoljavaju da jasno vide stvari. Njihova emocionalna nesigurnost može ih sprečiti da iskoriste prilike koje bi ih mogle ispuniti i doneti im sreću.

nesigurnost
Shuterstock 

Device

Device su perfekcionisti koji teže visokim standardima. Njihova preokupacija detaljima i težnja za savršenstvom često ih sprečava da uživaju u trenutku i prepoznaju prilike za sreću koje su im na dohvat ruke.

Škorpije

Škorpije mogu biti intenzivne i ponekad sklone mračnim mislima. Njihova sklonost sumnji i skepticizmu može ih sprečiti da iskoriste prilike za sreću.