Ukoliko ste rođeni prvog maja - čestitamo, jer prema astrolozima, ovaj moćni datum nosi snažnu energiju orijentisanu na uspeh. U prevodu - ukoliko ste dovoljno uporni, vaši snovi lako mogu postati java. Bitno je samo da slušate unutrašnji glas i da radite ono što vas ispunjava. 

Takođe, osobe rođene na današnji datum pravi su društveni leptiri, a humor im je glavno oružje koji koriste kako bi izrazili svoju kritičku sposobnost i prezir prema neproverenim informacijama.

Bikovi su miljenici sudbine po pitanju poslovnog uspeha
Freepik/fabrikasimf 

Sa brojem 1 i Suncem kao vladarima, osobe rođene prvog dana maja vole da budu prve u svemu i imaju izraženu potrebu za nadmetanjem. Ipak, uticaj Venere ublažava ovu potrebu na suptilan način, čineći ih ambicioznim, ali na prijateljski način. Njihov topli karakter i pozitivna orijentacija prema životu dolaze od Sunca.

Preti im samo jedna opasnost

Kao veoma senzualne osobe, dobro se osećaju dok uživaju u zadovoljstvima hrane i se*sa. Oni prate uputstva zdravog razuma, međutim, kada je ljubav u pitanju, njihov zdrav razum se povlači. Budući da donose pogrešne procene, često biraju pogrešnog partnera. U ljubavnim odnosima su često zaslepljeni romantičnim iluzijama, te je bitno da otvore četvoro očiju kada biraju potencijalnog partnera i da slušaju intuiciju kada kaže - nemoj!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.