25. marta 2024. bićemo svedoci ne samo punog Meseca već i njegovog pomračenja i to u znaku Vage. Ovaj redak astrološki događaj će naglasiti teme ravnoteže, odnosa i pravde, donoseći snažne promene i otkrića. Evo kako će pomračenje Meseca uticati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Za Ovna, pomračenje Meseca u Vagi baca svetlo na vaše partnerske odnose. Sada je vreme da razmislite kako da uspostavite bolju ravnotežu između vaših ličnih potreba i potreba vašeg partnera. Očekujte moguće prekretnice u vašim bliskim odnosima.

Bik

Bik će se fokusirati na zdravlje i dnevne rutine. Pomračenje Meseca podstiče vas da razmislite o promenama koje treba da napravite da biste poboljšali svoje blagostanje. Idealno je vreme da započnete nove navike koje podržavaju vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Nekima će pomračenje doneti mentalnu stabilnost.
nikola-topic-JuUcd60mkQE-unsplash.jpg 

Blizanci

Za Blizance, ovaj astrološki događaj ističe vaš kreativni izraz i romantične veze. Možda ćete osetiti potrebu za dubljom emocionalnom vezom ili da započnete novi kreativni projekat. Deca i romantični partneri mogu igrati ključne uloge tokom ovog perioda.

Rak

Rakovi će osetiti uticaj pomračenja Meseca u oblasti doma i porodice. Pitanja o domu, selidbi ili promenama u porodičnoj dinamici mogla bi vas potpuno zaokupiti. Vreme je za rešavanje prošlih problema i postavljanje temelja za sigurniju budućnost.

Lav

Za Lavove će fokus biti na komunikaciji. Očekujte važne vesti ili otkrića koja mogu promeniti način na koji vidite svet oko sebe. Takođe, ovo je idealno vreme da izrazite svoje misli i ideje.

Devica

Pomračenje u Vagi utiče na vaše finansije i vrednosti, Device. Razmislite o svojim izvorima prihoda i kako da bolje uskladite svoje finansije sa onim što vam je zaista važno. Mogu se pojaviti prilike za povećanje prihoda.

Neki znaci će imati priliku da uvećaju prihode.
Shutterstock 

Vaga

Za Vagu, pomračenje Meseca u vašem znaku je period snažne lične transformacije. Ovo je vreme da se ponovo povežete sa svojim pravim ja i napravite značajne promene koje odražavaju vašu pravu suštinu. Možda ćete misliti da ste izgubili sve, kao da više nemate tlo pod nogama, ali to je zapravo samo novi početak i put do vaše najbolje verzije.

Škorpija

Za Škorpije, ovo pomračenje donosi fokus na duhovnost i unutrašnji mir. Možda ćete osetiti potrebu da se povučete i introspektirate da biste se povezali sa svojim unutrašnjim svetom. Slušajte svoje snove i intuiciju.

Strelac

Strelac će osetiti uticaj pomračenja u oblasti prijateljstva i društvenih krugova. Možda će neka prijateljstva biti redefinisana, ili ćete se pridružiti novim grupama koje odražavaju vaša trenutna interesovanja.

Pročitajte još: 3 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 10. MARTA DO KRAJA JUNA: Uspeh, novac, povišice... samo su delić onoga što ih čeka

Jarac

Za Jarčeve, pomračenje Meseca u Vagi osvetljava vašu karijeru i javnu sliku. Možete očekivati promene na profesionalnom planu koje donose nove mogućnosti za rast. Vreme je da preispitate svoje dugoročne ciljeve i usredsredite se na ono što zaista želite da postignete.

Neki će morati da rade na sebi.
scott-warman-PggUV23z1fc-unsplash.jpg 

Vodolija

Za Vodolije, pomračenje ističe vašu žeđ za znanjem i potrebu da proširite svoje vidike. Možda ćete biti inspirisani da putujete ili započnete akademsko obrazovanje. Otvorenost za nove ideje i kulture obogatiće vaš duh.

Riba

Za Ribe, pomračenje Meseca u Vagi osvetljava duboke emocionalne veze i zajedničke resurse. Pitanja vezana za intimnost, nasleđe ili finansije sa partnerom mogu doći do izražaja. Ovo je idealno vreme za izlečenje i oslobađanje starih emocionalnih tereta.

Pomračenje Meseca u Vagi 25. marta 2024. donosi snažne promene i otkrića u svim aspektima života. Svaki znak će osetiti uticaj na različite načine, ali je ključno zapamtiti važnost ravnoteže, odnosa i pravičnosti tokom ovog perioda. Ovo je vreme za introspekciju, ispitivanje i prilagođavanje kako bismo pronašli harmoniju u sebi iu našim odnosima sa drugima. Prihvatanje promena koje dolaze sa ovim pomračenjem može dovesti do duboke lične transformacije i novih početaka.

Bonus video:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Izvor: Index.rs/ Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.