Kako stvari stoje, za neke znake zodijaka energija se dastično menja od 10. marta, i donosi im sjajne prilike koje se lako mogu materijalizovati u konkretne stvari, samo ukoliko to požele. 

Astrolozi tvrde da će 3 biti posebno srećni sve do kraja juna, te da će se dugogodišnji rad i trud konačno isplatiti. Moguće je da će se ukazati i sjajne poslovne prilike, povišice, veći priliv novca, a gotovo sve što dotaknu pretvoriće se u zlato. 

Evo ko će to imati sreće od 10. marta do kraja juna.

OVAN

Možda vam se čini kako 2024. godina i nije počela toliko obećavajuće, te ne vidite kako bi vas Svemir moga obasuti sa toliko sreće. No, to će se uskoro promeniti. Jupiter, planeta obilja i proširenja vidika i prilika, prolaziće kroz vaš znak i voditi vas prema uspehu. Da, trudite se, delujete i stvarate, znajte kako bez toga nije moguće dobiti sve darove koje polako, ali kontinuirano primate. Otvorite oči, svuda su oko vas. Ne bojte se rizika i dopustite da vas navodi strast.

Ovnovi će biti srećne ruke.
Freepik/fabrikasimf 

Pročitajte još: MLAD MESEC U RIBAMA STIŽE 10. MARTA: Najavljuje dane sreće i blagostanja za 5 znakova

LAV

Odupreti ćete se sumnjama i pronaći način uviđanja isključivo sopstvene snage, upornosti i sile koja iz vas izvire. Goni vas prema novim avanturama iz kojih ćete jasno videti lekcije koje su važne te ih vešto usvojiti. Više se ne bojite prepreka. Naprotiv, pozdravljate ih jer je vaše samopouzdanje na zavidnom nivou. Sreća vam se smeši, jer ona voli hrabre. A vi, to sada jeste. Uzmite ono što vam pripada i ne ograničavajte se.

Lavovi će imati sreće do juna.
Pexels/Karolina Grabowska 

STRELAC

Čak i ako vam nedostaje putovanja ili avanture, shvatićete kako ste upravo vi jedan od glavnih pokretača koji ispunjava svoj, ali i živote drugih. Ispunjeni ste idejama i veoma motivisani. Napokon ste pronašli vlastiti glas, naučili postaviti granice i jasno vidite svoje vrednosti. Shvatili ste kako granice postoje samo unutar zidova vašeg uma, a sada je došlo vreme da ih srušite. Svet je vaš.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.