Bez obzira na to koliko je neko uspešan, fizički privlačan ili šarmantan, možda ćete otkriti da se vaš gard oko te osobe pojačava. Naravno, niko od nas nije savršen, ali šta je to što potencijalnog partnera/partnerku čini tako nepoželjnim? Da li su previše kritični prema drugima? Ili bi to možda mogla biti njihova prava narav? 

Astrolog Džošua Pingli dotakao se upravo ove teme na svom Tiktoku otkrivši kojih  6 znakova važe za najmanje poželjne upravo zbog uopštenih osobina koje ih krase po zodijaku.

6. Device

Device su pouzdane i vole da pomažu, ali ih neki opisuju i kao "neurotične", hiperkritične i veliki overtinkeri. U isti mah često imaju nerealno visoke standarde oko svega. 

5. Jarac

Jarčevi su veoma odgovorni i možete se na njih osloniti, naročito kada se radi o poslu, ali je njihov veliki problem to što su hladni. Pingli tvrdi da se Jarčevi trude u vezama samo onda ga na bilo koji način donosi neku korist ili kada čine da oni izgledaju dobro. Zato retko kada pokazuju povređenost, a jedino do čega im je stalo je uspeh i moć.

4. Škorpija

"CEO tajni i obmana", tako ih opisuje ovaj astrolog. Veoma su promenljivi, preterano emotivni, a njihova tuga često vodi u čist bes. A pošto je potrebno mnogo rada da se razbiju njihovi "zidovi", ljudi će možda ih pre izbegavati nego se pomučiti da se zbliže. 

Jarčevi su često hladni.
Shutterstock 

3. Vodolije

Vodolije su individualisti i neretko čudaci i samotnjaci, te svakako nisu za svakoga. Ali za one koji vole ovakve osobe, one su partneri do kraja života. Ipak, ne treba očekivati emotivno ispunjenu vezu od njih jer vole svoju slobodu. 

Pročitajte još: 4 ZNAKA KOJA SU UŠLA U SVOJU "VILLAIN" ERU: Ćutali su i koristili ih, a sada su u "nemam problem da budem zla" fazi

2. Ovan

Na visokom drugom mestu su Ovnovi, koji su neretko previše za jednu osobu. Neretko su glasni, svadljivi, nestrpljivi, pa čak i nekulturni, jer ih većinu vremena nije briga šta će neko da pomisli ili kaže o njima. Ipak, dobra stvar je da - ako ih poštujete, poštovaće i oni vas.

1. Rak

I na prvom mestu nalaze se Rakovi. Razlog iza toga je što su promenljivog raspoloženja, znaju da manipulišu kada im treba, i često su pasivno-agresivni. Emocije su im nestalne, međutim, astrolog tvrdi da su žene u znaku Raka daleko superiornije od Rakova muškaraca.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Izvor: Wanted J. S.