Od svih znakova zodijaka pojedini su poznati po tome da neretko "plate" i za ono za šta su krivi i za ono za šta nisu, kao i da ih mnogi koriste, te da neretko završe "praznih šaka". Oni su najveće dobrice ali su neretko i veoma naivni te veruju svima zbog čega na kraj završe slomljenog srca, razočarani u život i ljude. 

Međutim, situacija se drastično menja u narednom periodu, a kako tvrdi jedan od najpoznatijih astro stručnjaka Džošua Pingli, ovi znaci konačno dobijaju svojih 5 minuta.

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Naravno, reč je o: Vodolijama, Ribama, Vagama i Devicama.

Šta je villian era?

To je u osnovi period kada vam je jednostavno dosta svega. A određene planete gotovo teraju određene znake da se kreću u tom smeru i omogućavaju im da ispolje ono što su zaista... ono što nose u sebi.

Pročitajte još: 3 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 10. MARTA DO KRAJA JUNA: Uspeh, novac, povišice... samo su delić onoga što ih čeka

Vodolije

Ovaj znak pokreće Pluton, planeta transformacije i disrupcije i čini da krenete svoj život ispočetka. Koje god da ste imali prepreke na putu, sada je konačno trenutak kada ćete ih bukvalno uništiti.

Možda ćete na tom putu izgubiti neke prijatelje i poencijalno i članove porodice, ali ćete dobiti ljude koji vas zapravo vole i kojima je do vas istinski stalo. 

Pojedini znaci ulaze u svoju zloća eru
nikola-topic-JuUcd60mkQE-unsplash.jpg 

Ribe

Saturn, planeta discipline, granica, restrikcija... zaslužna je što će mile i pitome Ribe konačno eksplodirati i promeniti neke stvari u životu. Neće više svako moći da im priđe niti da ih maltretira, te će granice jasno postaviti dok streme ka svom cilju, a Saturn će ih držati sve do 2026.

Vage

Vage, od svih znakova, najviše uživaju u svojoj "villian" eri koja će trajati do januara 2025. U narednom periodu Vage više neće biti osobe koje udovoljavaju svima, niti će biti neodlučne. Konačno znaju šta žele i neće se plašiti da to javno kažu.

Device

Device će u narednom periodu voditi sama Lilit, odnosno ženska verzija Marsa. Nećete imati milosti, i stremićete ka svom cilju svesni svojih potencijala, dok se na one koji će želeti da vas sruše konačno nećete obazirati. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted J. S.