Nekada jednostavno nemamo ideju šta da obučemo tog dana. Pun garderober stvari, dakle, nije da nemamo šta da odaberemo, ali prosto - ništa nam se konkretno ne nosi, jer nemamo inspiraciju.

No, možda u tom slučaju mogu da pomognu "zvezde". Poznato je da svaki znak ima neku svoju estetiku i stil (iako izuzetaka uvek ima), te smo prelistali Instagrame slavnih it devojaka i izdvojili njiihove najbolje zimske modne kombinacije koje vam mogu pomoći u smišljanju dnevnih outfita koji "zaustavljaju saobraćaj". 

Ovan

Bik

Blizanci

Rak

Lav

Devica

Vaga

Škorpija

Strelac

Jarac

Pročitajte još: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Ribe će se svađati sa partnerom, a znak koji je najduže sam konačno upoznaje super frajera

Vodolija

Ribe

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.