Ovo leto vratilo je na modni radar brojne modele obuće koje su suvereno vladale uličnom modom. Međutim, u moru natikača, sandala, baletanki, patika... našao se i model koji inače nije vezivan za tople periode, ali kojeg se trendseterke nisu mogle zasititi.

Reč je o kaubojkama koje su još od jeseni prošle godine bile #1 izbor it devojakama, a svoju dominaciju nastavljaju i dalje. 

Highstreet brendovi već su nas oduševili fantastičnom ponudom plitkih i dubokih modela kaubojki od kojih se ne zna koje su lepše od kojih, a posebno su tražene one od prevrnute kože. 

Kaubojke i te kako mogu biti deo i dnevnih i večernjih izdanja, te je samo na vama da upotrebite maštu i iskombinujete na pravi način sa ključnim komadima u ormaru. 

Ukoliko vam je zafalilo inspiracije, pronašli smo sjajne predloge fashion devojaka, ali smo dodali i mali "twist".

Možda kaubojke nisu svačiji "cup of tea", ali to ne znači da ne treba da im date šansu, a u nastavku pogledajte sjajne kombinacije za svaki horoskopski znak, i obavezno sačuvajte primere koji inspirišu na top outfite.

Ovan

Bik

Blizanci

Rak

Lav

Devica

Vaga

Škorpija

Strelac

Jarac

Vodolija

Ribe

Bonus video:

Kaubojske čizme Instagram/_agaa.g

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.