Možda zvuči kao kliše, ali kada je reč o cipelama, njih nikad dosta! Pogotovo sada kada je otvorena sezona proslava, venčanja, događaja...

Međutim, nekada su vam potrebna zapravo samo dva para da potpuno transformišete outfit i date mu potpuno drugačiju notu, što je i pokazala jedna od najstilizovanijih žena na ovim prostorima, influserka i trendseterka Jasmina Šupeljak.

Ona je na svoj Instagram postavila dve fotografije u istoj mini haljini, a jedino što se razlikuje su cipelele.

Prvi look kompletirala je neodoljivim sandalama sa mašnom od tila dobivši elegantno izdanje idealno za izlaske i proslave. 

A na drugom, odlučila se za ravnu obuću, i to ni manje, ni više nego za kaubojke koje su i ovog leta jedan od najvećih trendova. 

Ovako nešto idealno je kada želite da zadržite casual vibe i kada je vreme promenjivo (kao što je to slučaj ovih dana). Iako malo iznenađujuć izbor, kaubojke su broj jedan izbor brojnih it devojaka koje se ne odvajaju od ovog trendy modela obuće. 

Sa druge strane, dobre visoke potpetice definitivno su nešto što treba da imate u svog ormaru. 

Primer Jasmine Šupeljak veoma lako možete iskopirati, čime je dokazano da vam za skup look nisu potrebni i skupi komadi, već bezvremeni, klasični modeli koji dobro izgledaju u svim prilikama.

Bonus video:

Zara sandale Tiktok/thelucasfamily/ish_hii