Konačno smo dočekali tople, sunčane dane (iako se doduše smenjuju sa kišom), a gde su više temperature tu su i sve te lagane "krpice" koje smo jedva čekali da izvadimo iz garderobera. 

A gde su haljine, suknje, košulje i topovi, tu su i cipele koje prate u stopu trendy kombinacije. Ove sezone baletanke su zabeležile svoj veliki comeback, ali su i mokasine bile popularne, drugu godinu zaredom. Takođe, retro modeli patika imaju svoju "publiku", ali izdvojio se i još jedan model obuće, i to sad više nego ikad pre. 

U pitanju su moderne i udobne, a tako stylish espadrile, koje već možemo videti na ulicama, a popularne modele već su ponele i slavne trendseterke poput Jasmine Šupeljak, koja nosi laskavu titulu najbolje obučene Beograđanke.

Jasmina je ostala verna crnom modelu klasičnih espadrila koje je ponela uz fantastičnu off-white lepršavu haljinu sa šanskom čipkom, idealnu za ovo promenljivo, ali ipak toplo vreme. 

Udobni model espadrila izgledao je fantastično u kombinaciji sa zanimljivom pletenom torbicom koja je look podigla na potpuno novi nivo. 

Sa lepe Jasmine nismo mogli da skinemo pogled, a espadrile su look-u dale taj neki cool, beachy vibe koji jedva čekamo da rekreiramo.

I zaista, ovaj model obuće vratio se ove godine na velika vrata, a s obzirom da ih nose i slavne dame poput Ivanke Tramp ili kraljice Leticije, nema sumnje da će ih ulična moda tek prigliti. 

Ivanka Tramp obožava udoban model espadrila.
karabatsispavlos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mi smo prelistali prodavnice omiljenih highstreet brendova i pronašli najlepše, a u nastavku pogledajte i kako da ih još kombinujete i stvorite najlepša everyday izdanja.

ZARA Espadrile za proleće leto 2023

Kako nositi espadrile

Bonus video:

ZABORAVITE NA BOL U STOPALIMA: Evo kako ćete na najbrži način tačno odrediti koja VISINA ŠTIKLE vam savršeno odgovara TikTok/AnaSkid