Kako stvari stoje, ova 2024. nekome će biti najbolja ikada, dok će drugima biti potrebna svaka moguća pomoć da bi pregurali i izašli iz svega kao pobednik.

Na tom putu vam mogu pomoći i amajlije, a mi vam otkrivamo koju bi trebalo da nosi svaki zank zodijaka da bi bio posebno srećne ruke u 2024.

Ovan

Od dvanaest horoskopskih znakova, lako je uočiti da je Ovan posebno radan i energičan. Nećete odustati dok ne ispunite želju svog srca i ništa vas ne može sprečiti da postignete cilj.

Zato je KLJUČ oličenje vas i vaša zodijačka amajlija. Baš kao ključ, pomažete osobama da stignu do mesta kojima ranije nisu mogli pristupiti bez vas. Ljudi vam se obraćaju za savet i vođstvo kad god imaju problema, piše "The minds journal".

Bik

Bik je obično previše racionalan da bi zaista verovao u moć talismana. Ipak, može se reći da im BROJ 7 najbolje odgovara. Njima je to zodijačka amajlija i smatra se znakom sreće u različitim kulturama.

Naučno govoreći, to je savršen broj jer su tri i četiri savršeni oblici koji predstavljaju trouglove i kvadrate; čak se pojavljuje na drugim mestima kao što su dani u nedelji i nijanse duge.

Blizanci

VELIKE KOCKE su oduvek smatrane srećnim talismanom, a i danas su veoma popularne. Ovo je najprikladniji talisman za Blizance jer je uvek u modi.

Blizanci su društveni i vole da budu deo najnovijih trendova, te sve što odaberu mora da bude nešto veoma popularno, a pošto kockice uskoro neće izaći iz mode - najbolji su izbor.

Rak

Rakovi su po prirodi ljubazni i brižni, tako da njihova zodijačka amajlija mora biti nešto što i samo odašilja takvu energiju kao što je MESEČEV KAMEN

Lav

Svaki znak ima svoj srećni dragi kamen, ali za Lava, svako drago kamenje funkcioniše neverovatno dobro. Poput dragulja, i Lav je živahan, lep, voljen i elegantan. Oni vole da budu u centru pažnje i nošenje lepog nakita služi samo ovoj svrsi jer im daje više samopouzdanja i privlači pažnju.

ĆILIBAR je najsrećniji kamen, ali bilo koji dragi kamen može biti vaš zodijački talisman.

Devica

"ZLO OKO" kamen ("Evil eye") ne samo da će Devicu učiniti srećnim, nego će ih zaštititi od svih loših vibracija koje im šalju oni koji im žele loše.

A pošto ste Devica, lako je navesti ljude da budu ljubomorni na vas jer ste neverovatno sposobna osoba sa mnogo talenata. Talisman "zlo oko" je obično okruglog oblika sa okom u centru.

Vaga

Hiljadama godina smatralo se da TROUGLOVI predstavljaju ciklus rađanja i smrti, kao i našu vezu sa univerzumom. Na njih se gleda kao na znakove koji donose ravnotežu i stabilnost, a takva je i Vaga. Baš kao i trouglovi, oni više vole da pronađu ravnotežu između dve suprotstavljene strane. To je znak da je trougao njihov zodijački talisman.

Pročitajte još: VELIKI INDIJSKI HOROSKOP ZA 2024: Evo šta svaki znak mora da izbegava ove godine jer može poći naopako

Škorpije

Škorpije uvek iznose svoja uverenja i više vole talismane koje mogu da pokažu svetu. AMETIST se smatra posebno srećnim za Strelčeve.

Jarac

DETELINA SA ČETIRI LISTA predstavlja veru, nadu, naklonost i prosperitet. Ovo je važno za Jarčeve koji vole da budu okruženi lepim stvarima za koje im je potreban novac.

Oni su i ljubitelji prirode, a detelina nudi lepu vezu sa zemljom. Međutim, nisu sve deteline sa četiri lista srećne. Samo biljka bele deteline služi ovoj svrsi i iako su retke, Jarčevi će moći da ih uoče jer je to njihova amajlija.

Vodolija

Idealna amajlija za Vodolije je bilo šta PLAVO, ili AMETIST, a smatrajte dan posebno srećnim ako vidite ili čujete cvrčke.

Ribe

Ribe su prirodni sanjari i za njih nema ništa srećnije od "HVATAČA SNOVA". Ova amajlija bi trebala da spreči da loši snovi uđu u prostor, omogućavajući vam mirne snove.

Ovu amajliju možete postaviti blizu kreveta ili je čak nositi u tašni i slično. Mogu doneti dobre vibracije ako ih okače u kancelariji.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Izvor: Ona.telegraf.rs/Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.