OVAN

Ova godina će vam dati pozitivne rezultate sa ekonomske strane, a doneće i pozitivu. Moraćete da radite više nego ranije da biste postigli uspeh u različitim oblastima života.

Verovatno ćete imati manje zdravstvene probleme. Pored toga, možete patiti i od problema sa varenjem. U takvoj situaciji, posebno vodeći računa o svom zdravlju, moraćete da obratite pažnju na ishranu. Efekat tranzitnih planeta će se videti u vašem porodičnom životu koji će cvetati.

BIK

Ova godina će vam doneti velike promene, očekuje vas mnogo posla. Ali to će biti dobar period za veze na daljinu. Prema horoskopu za 2024, trebalo bi da povećate svoje bogatstvo i potrošite nešto na luksuz. Najviše vremena ćete provoditi sa decom. Provešćete mnogo vremena brinući o njihovoj budućnosti.

Bićete veoma energični, ali druga polovina godine može da vam donese neke bolesti. Što se tiče karijere, ovo vreme će biti veoma dobro za vas. Naići ćete na prepreke u partnerskim odnosima. A ako razmišljate o odlasku u inostranstvo, zvezde su vam naklonjene.

BLIZANCI

Prema astrologiji, kraj 2024. godine biće veoma povoljan za pripadnike ovog znaka. Do tada, vaš život će biti pun uspona i padova. Budite strpljivi jer će vam se poslednjih meseci otvoriti nove mogućnosti. Budite oprezni kada gradite društvene odnose u drugoj polovini godine. Međutim, vaša finansijska situacija bi se mogla poboljšati i mogli biste da otplatite sve stare kredite.

Ako ste ozbiljni u svojim ljubavnim vezama, onda će vam 2024. godina biti veoma korisna. Očekuje se da će ova godina biti dobra u zdravstvenom smislu. Ali izgleda da je i pritisak na poslu sve veći.

RAK

Vaš ekonomski i socijalni status će porasti ove godine. Naravno, imaćete nove mogućnosti, ali u isto vreme, vaše odgovornosti će se povećati. Zbog toga postoji i mogućnost povećanja napetosti u vašem životu, što može uticati na vaše opšte zdravlje. Prema horoskopu za 2024. godinu, morate kontrolisati svoje troškove.

Ovo vreme neće biti dobro za ljubavnike. Kontrolišite svoj govor i razmislite dvaput pre nego što bilo šta kažete. U drugoj polovini godine možete imati zdravstvenih problema. I vaša sposobnost da utičete na druge biće vam od velike koristi.

LAV

Lavovi će jasnije videti svoj cilj. Sigurno ćete napredovati u ostvarivanju svojih ambicija, ali za to ćete možda morati da se suočite sa poteškoćama. Moguće je da stvari ne idu po vašim planovima. Finansijska pomoć partnera, prijatelja i rođaka pomoći će vam na mnogo načina.

Ako govorimo o vašim ljubavnim vezama, onda vam ovo vreme ne izgleda baš naklonjeno. Rešićete pitanje vezano za brak. Prema horoskopu, možda imate zdravstvene probleme poput visokog krvnog pritiska i lošeg varenja. Vaši odnosi sa bliskim ljudima mogu biti veoma napeti. Bićete skloniji duhovnosti. Ipak, 2024. godina će biti veoma dobra za studente, prenosi Stil.

DEVICA

Vaša reputacija na radnom mestu će se povećati. Tu su i sve mogućnosti za vaše napredovanje. Da biste potražili novu priliku, morate držati vrata svog razmišljanja otvorena. Ovo će vam omogućiti da se bolje suočite sa svojim izazovima. Neki neželjeni troškovi mogu vas finansijski poremetiti. Ako govorimo o vašem privatnom životu, onda je vreme za vas malo izazovno.

Vodite računa o svom imunitetu jer vas on može jako oslabiti. Period je veoma dobar za pravljenje novih investicionih planova, ali postoje određeni rizici. U 2024. godini doći će do povećanja vašeg profesionalnog nivoa. Ove godine ćete možda morati mnogo da putujete zbog posla.

VAGA

Nova 2024. godina biće divna godina za Vagu. Biće velikih promena u vašem životu. Možda ćete se suočiti sa problemima u karijeri do juna. Međutim, finansijski, 2024. će biti dobra za vas. Međutim, mogu postojati i neke lične prepreke.

U drugom tromesečju neće vam biti lako da kontrolišete svoje emocije. Morate malo paziti na hranu i piće. Bilo bi dobro da vodite umeren način života. Takođe, možete se uključiti u pravne stvari. U 2024. zvezde traže da budete jasni u svojim mislima.

ŠKORPIJA

Očekujte da će ova godina biti bolja nego prošle. Postoji određena nestabilnost na ekonomskom planu, a troškovi će vas držati pod stalnim stresom.

S druge strane, period koji je pred vama biće veoma dobar u pogledu ljubavnih odnosa. Prva polovina godine biće dobra u zdravstvenom smislu. Morate biti posebno oprezni dok vozite 2024. Neki ljudi mogu naštetiti vašem imidžu, tako da morate biti oprezni. Ulaganje u nekretnine će vam koristiti, ali čuvajte se krađe.

STRELAC

Čini se da će ova godina biti blagotvorna za istaknute ljude koji su u ovom znaku. Vaše poslovanje će se povećati, a partneri će vam se možda pridružiti. Ali razlike sa kolegama mogu postati zabrinjavajuće. Što se ekonomije tiče, prvo poluvreme vam deluje povoljno. Ako govorimo o ljubavnim vezama, onda se očekuje da će 2024. biti pozitivna.

U drugoj polovini godine možete se suočiti sa nekim problemima. Vaš nivo energije će se smanjiti. Prema horoskopu za 2024. godinu jasno su vidljivi znaci sve većeg bogatstva i znanja.

JARAC

Ova godina će biti veoma dobra po pitanju posla. Međutim, žene mogu imati zdravstvenih problema. Možda ćete morati da donesete neke važne odluke na profesionalnom planu. Postojaće pravi balans između vaših troškova i zarade. Vaš društveni krug će se povećati.

U prvoj polovini godine osećaćete se energično, a novac ćete dobijati iz više izvora. Ako planirate da investirate u nekretnine i kuću, onda je pravo vreme za vas. Vaš liderski potencijal će doći do izražaja.

VODOLIJA

Zbog uticaja planeta, ova godina deluje veoma povoljno za Vodolije. Možda ćete morati da putujete u prvim mesecima. Nastavićete da radite sa pozitivnim razmišljanjem kao i prošle godine. Za to vreme vaša zarada može da se poveća. Prema horoskopu za 2024., mogući su problemi u vašem ličnom životu.

Ali nivo psihološke energije će ostati veoma visok. I pravo je vreme da ispunite svoje želje. Saradnja sa kolegama i starijim zaposlenima pomoći će vam da postignete svoj cilj. Očekuju vas napredak, uspeh i prosperitet.

RIBA

2024. neće biti baš povoljna za Ribe. Čak i vaš partner može da vam smeta. Očekuje se da će se situacija poboljšati nakon juna. Kada su u pitanju vaši ljubavni odnosi, uticaj planete može da vas učini optimističnim i nezavisnim. Ovo će koristiti vašem ljubavnom životu.

Morate voditi računa o svom zdravlju. Očekuju se promene u karijeri i poslu. Ovo vreme će biti teško za učenike. Partnersko poslovanje može biti štetno za vas. Prema horoskopu za 2024. godinu, možda ste skloni duhovnosti. U drugoj polovini godine imaćete velike dileme. Osim toga, postoji mogućnost da ćete imati problema sa državnim organima.

Izvor: Kurir Stil / Wanted A.N.

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk