Još jedna godina uskoro počinje, a ti znači - nove mogućnosti, počeci i mogućnost da kreiramo bilo koju priču koju želimo u narednih 365 dana. A sve je to mnogo lakše uraditi kada dobijemo novu perspektivu uz određene smernice. Jedan od načina na koji to možemo da uradimo je gledanje na univerzalnu tarot kartu godine.

Da pojasnimo, svaka godina ima odgovarajuću univerzalnu tarot kartu. Ona nudi uvid u kolektivnu energiju koja utiče na sve tokom 2024. a ta informacija je dragocena jer se može iskoristiti za poboljšavanje planove.

Koja je univerzalna tarot karta za 2024?

Univerzalna tarot karta je povezana sa numerologijom i računa se "razbijanjem" godine na jednocifrene brojeve pre nego što ih saberemo da bismo pronašli univerzalni broj:

2024: 2 + 0 + 2 + 4 = 8

Karta broj 8 je ekvivalentan tarot karti Arkana, što je snaga.

Koje je značenje Arkane/snage za 2024?

Pre svega je bitno napomenuti da "snaga" ne označava silu ili fizičku snagu, već unutrašnju koju posedujemo svi i koja nam pomaže da savladamo izazove, a ova 2024. biće više nego izazovna. 

Pročitajte još: ŠTA STE BILI U PROŠLOM ŽIVOTU U ZAVISNOSTI U KOM STE ZNAKU ROĐENI: Ko je bio SLAVAN a ko veštica ili "prljavi" POLITIČAR

Tradicionalno, karta Snage je bila poznata kao "Fortitude", znak emocionalne moći koju negujemo u vremenima nevolja. Na kraju krajeva, u našim najmračnijim časovima otkrivamo koliko smo zaista jaki. Zbog toga nas godina snage vraća sebi i svojoj unutrašnjoj moći. 2024. je godina da pokažemo ljubaznost, saosećanje, strpljenje i razumevanje.

Morate da nađete mir u 2024.
freepik/lookstudio 

Istražite ranjivost u sebi, kao i u svojim odnosima, i ne plašite se da srušite zidove. Prava snaga ne tera situacije u nešto što ne treba da budu, čak i kada se možda osećate frustrirano. Umesto toga, to ukazuje na lekciju o samokontroli, kao što je sećanje da odgovorite sa mesta usredsređenog mira, a ne da emocionalno reagujete.

2024. zastanite i duboko udahnete kako biste ostali mirni pod pritiskom, pa razmislite pre nego što napravite potez, i sledite sopstvenu unutrašnju mudrost čak i kada vam je teško. Snaga je ključ za pronalaženje svog beskrajnog izvora lične snage za napredak na svom ličnom putu.

Tarot karta 2024.
Shutterstock 

Ova godina ima potencijal da vas odvede na mesta gde vlada strah, bol, bes, sumnja ili bilo šta neprijatno, a na vama je da pobedite sve što nas sve čeka saosećanjem, ljubaznošću i prihvatanjem i SNAGOM.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.