Ovan 

S takvim veštinama vođe, hrabrošću, tvrdoglavošću i snagom volje, sigurno ste bili vojskovođa koji je odigrao ključnu ulogu u ratu. Da niste bili tako lako ljuti i impulsivni, vaša mudrost i prirodne veštine vođenja mogle su da vas učine kraljem koji je vladao svetom.

via GIPHY

Vojskovođe ne prihvataju ‘ne’ kao odgovor baš kao Ovan i krenuće da radi ono što žele bez obzira na to šta i ko će pokušati da ih zaustavi. Takođe, postoje šanse da ste bili uspešni sportista, vatrogasac ili političar, pišu CultureAstrology, prenosi Stylecaster.

Bik 

U svom prethodnom životu posedovali ste obilje energije i snage volje, kao i kreativnosti što znači da ste nekada bili umetnik. Bikovi vole udobnost, luksuz, lepotu i umetnost, a do njih je u prošlosti bilo teže doći nego sada. Vaše oko za estetiku pretpostavlja da ste u prošlom životu bili neka vrsta umetnika koji je inspirisao ljude svojim remek-delima.

U isti mah, pojedini Bikovi kupali su se u novcu, okruženi obiljem svega zbog čega ste se možda bavili i profitabilnim finansijskim preduzećima.

via GIPHY

Blizanci 

Vi ste društveni leptir zodijaka i neko koga mnogi vole i kada ništa posebno ne radite, što sugeriše da ste se sasvim sigurno bavili estradom. Kreativni, energični i inteligentni, vi Blizanci ste kao magnet koji privlači ljude prema sebi. Bili ste popularni i obožavani. Vaše ime je bilo na plakatima širom zemlje u kojoj živite.

via GIPHY

U isti mah, Blizanci su bili neverovatno nadareni pisci, ali su bili i dobri u prodaji, toliko da su bili u stanju da prodaju i kockicu leda tokom snežne oluje. Velike su šanse da ste bili novinar ili neko ko je javni govornik, pa čak i političar, nažalost, ne onaj dobri.

U isti mah, nije isključeno i da ste postali slavna ličnost koja gotovo magnetisano privlači mase, odnosno, da znate kako da prodate i unovčite svoje talente.

Rak 

Rakovi, dobro ste poznati po svojoj nesebičnoj osobnosti i prirodnom instinktu da pomažete drugima, zbog čega astrologija sugeriše da ste u prošlom životu možda bili vaspitač. Oštrog uma, vrlo prilagodljivi, taktični i izuzetno strpljivi – osobine koje vas čine savršenim za bavljenje decom. Veruje se da ste bili izvrstan učitelj kog su sva deca volela.

Međutim, u isti mah, pojedinim Rakovima stoji i da su bili vidari ili iscelitelji, medicinska sestra ili babica, ali i veštica. U zavisnosti koliko ste bili srećni ili nesrećni, od toga je i zavisilo da li ste bili beli ili crni mag.

via GIPHY

Lav

Pun kreativnih ideja i sposoban da dobro izrazi sopstvene emocije i osobno i na papiru, verovatno ste bili spisatelj u prošlom životu ili pak aristokrata. Uživali ste u pažnji koju ste dobijali, a kao Lav, znate šta vaše srce želi i znate tačan način da to dobijete. 

via GIPHY

Devica

Zbog Devičine sposobnosti da analizira i razmisli o svemu u svakodnevnom životu, vi ste vrlo verovatno bili naučnik u svom prošlom životu. Vaše misli, ideje i različite perspektive verovatno su zaslužne za neke inovacije koje su promenile svet.

via GIPHY

Uvek pažljivo vodite računa o najsitnijim detaljima pa ste sigurno bili naučnik s ciljem pomaganja drugim ljudima da žive lakše i lagodnije. Takođe stoji i da ste bili možda bibliotekar ili istraživač; neko ko treba da koristi veštine kritičkog mišljenja u svakodnevnoj laži. A pošto je Devica takođe neverovatno negovan i isceljujući horoskopski znak, možda ste bili i lekar, hirurg ili medicinska sestra.

Vaga 

S žarkom željom da u svet unesete pravdu, ravnotežu, sklad i mir, Vage su u svim svojim prethodnim životima bile sudije, jednostavno zato što im to savršeno odgovara. Nesebični ste kada je u pitanju očuvanje mira i sklada, i jednostavno volite ljude. Imate sposobnost ispravnog rasuđivanja.

via GIPHY

Bili ste neko sa visokim nivoom šarma, harizme i diplomatije, što vas čini nekim ko je koristio vaše moći ubeđivanja kako bi vratio pravdu. U isti mah, možda ste bili provodadžije i organizatori zabava; neko ko okuplja ljude. Budući da vašim južnim čvorom vlada Venera, možda ste takođe bili model ili glumac; neko koga je proslavio i izgled i prisustvo.

Škorpija

Manipulativne, tajnovite i diplomatske Škorpije možda izgledaju kao mirni i sabrani pojedinci, ali svi znamo šta se krije iza te ‘lažne’ osobe. Opasni ste i kada vas provociraju možete biti apsolutno nemilosrdni. Kad bi vam neko platio da obavite ‘prljavi posao’, vi biste to učinili i nikada niste podbacili. Sada su se vremena ipak promenila.

via GIPHY

Strelac 

Sloboda je za vas sveta vrednost i za vreme ropstva, rata i siromaštva, vrlo je verovatno da ste bili ratnik koji nije štedeo strelu u borbi protiv zla. Nemirni ste kada ste na jednom mestu i uvek želite avanture, ali u prošlom životu ste imali razloge za koje ste morali da se borite. Osim fizičke borbe, možda ste bili i ratnik u intelektualnom svetu, kao aktivista, ali i gusar. U svakom slučaju, Strelčev optimizam i hrabrost možda su inspirisali mnoge ljude u prošlom životu.

via GIPHY

Jarac

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak s radnom etikom kao što je vaš. Vaš svakodnevni život je samo posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvek smireni, Jarčevi jednostavno znaju kako se stvari odrađuju i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj. Zato ste verovatno u prošlom životu bili izvršni direktor, načelnik, vojni general ili izvršni direktor velike kompanije. Mogli ste biti trener legendarnog sportskog tima ili čak predsednik velikih i jakih država.

via GIPHY

Vodolija

U prošlom životu imali ste hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili ste odličan psihijatar. Kao veliki humanitarac dobrog srca, oduvek želite da pomognete ljudima. Poznati ste i kao mislilac što znači da ste imali sposobnost da vidite probleme u ljudima koje su drugi zanemarivali. Vodolije uvek mogu da vide deset godina unapred i to im je omogućilo da budu izvrsni u svom poslu, u dijagnostikovanju i lečenju svojih pacijenata. Možda ste bili i revolucionar; neko ko je srušio brutalnu diktaturu. Mogli ste biti agent za odnose s javnošću, društvenjak ili čak politički organizator.

via GIPHY

Ribe

U svom prošlom životu Ribe su bile neko ko je voleo da stvara svoja pravila i otkriva ​​koja od njih koriste čovečanstvu. Bili ste filozof koji je imao drugačiji pogled na svet od drugih. Želeli ste da promenite svet na bolje za sve nas i verovatno ste to na neki način učinili. Vaša stalna žeđ za učenjem pomogla vam je da sakupite znanja u mnogim područja pa se slobodno može reći da ste bili veliki filozof.

Takođe, velike su šanse da ste proveli mnogo života kao religiozni monah ili možda čak i sveštenica nekoj drevnoj boginji.

via GIPHY

Nemate problema da budete sami, jer znate da je meditacija u samoći najbrži način da se povežete sa svojim višim ja. Možda ste bili mistik, čitač tarot karata ili iscelitelj. Mogli ste takođe biti umetnik koji je koristio kreativne medije da istražuje spoljne oblasti i izrazi svoju maštu.

Bonus video:

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.