Jesen 2023. očigledno će biti "talična" nekim znacima kada je reč o zaradi. Na tome pre svega treba da zahvalimo Merkuru koji će ojačati kada pređe u znak Strelca. Takođe će ojačati i Venera koja će nam dati energiju i snagu, kao i Mars koji će se krajem meseca spojiti sa njima. Shodno tome, 5 znakova zodijaka biće izuzetno srećne ruke kada je reč o novcu, a u nastavku pogledajte da li ste među njima.

Ovan

Mnoge Ovnove očekuje ozbiljan uspeh u karijeri. Astrolozi ovim osobama savetuju da posvete više pažnje poslu. Odgovorne osobe ovog znaka očekuje povećanje plate.

Ovnovi će dobro zarađivati.
Shutterstock 

Važno je biti uporan. To će vam pomoći u postizanju neverovatnih uspeha u finanansijskim poslovima i značajno će poboljšati vašu finansijsku situaciju.

Blizanci 

Blizanci su spremni za nove prilike za posao i velike su šanse da ćete dobiti povećanje plate ili da će se pojaviti dodatni poslovi koji će vam doneti ozbiljan priliv novca. Pojedincima se mogu pojaviti i prilike da rade u inostranstvu, a uopšteno gledano, vaša konkurencija neće imati šanse protiv vas. 

Devica

Devica će imati sreće u finansijskim ulaganjima. Možete obavljati velike kupovine. A ako uspete da uložite novac u nešto isplativo, onda možete očekivati veliki uspeh u budućnosti.

Ali ne treba se tome previše nadati i čekati čudo, potrebno je ostati maksimalno objektivan. Prava sreća i najveće beneficije ne dolaze odmah.

Strelac

Strelce očekuje zaslužena nagrada za trud. Najvažniji savet stručnjaka iz područja astrologije za predstavnike ovog znaka je ulaganje novca u profesionalni razvoj i nova znanja.

Možete se prijaviti za kurseve i obuke. Takođe će biti vrlo korisno potrošiti novac na sebe, ali ne bacati novac na beskorisnu zabavu. Dokonom Strelcu sreća neće postati stalni pratilac u poslovima.

Pojedini znaci će dobro zaraditi u novembru.
Shutterstock 

Ribe

Ribe neće imati dobar početak ovog meseca, ali sve se menja kroz par nedelja. Nekooperativne kolege i prepreke će izazvati veliki stres i biti smetnja i rezultirati određenim novčanim gubicima. Međutim, samo vreme i strpljenje pomognu vam pomoći da prevaziđete ovu fazu. Posle prve polovine novembra stvari će se drastično popraviti. Vaš fokus i naporan rad doneće bogate dividende. Javiće se i prilike za dodatnu zaradu, a iznosi će biti pozamašni. Jedini savet je da dobro planirate svoje finansije u prvoj polovini novembra, a onda od druge polovine - raj! 

Možda će vas zanimati da pročitate i koja 3 ZNAKA ČEKA NEVIĐENA SREĆA U 2024.

Bonus video:

Zarada na Tiktoku TikTok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.