Turski astrolozi otkrili su koji znakovi će imati najviše sreće krajem 2023. godine, naročito kada je reč o finansijama.

Aslan (Lav) – najsrećniji znak

Lavovi će svakako biti među najsrećnijima krajem godine. Zračiće pozitivnom energijom koja će da im pomogne da postignu gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav.

Zvezde su Lavovima naklonjene više nego ikad, pa je savet da iskoriste povoljan astrološki aspekat na svim poljima, a posebno u ljubavi. Zahvaljujući svojoj neverovatnoj harizmi, Lavovi će ostaviti dobar utisak na svoje sagovornike, što će da im pomogne ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i na finansijskom planu.

Lavovi će imati dobar zavšetak godine.
Freepik/fabrikasimf 

Basak (Devica) – drže sve konce u svojim rukama

Device su inače vrlo oprezne i metodične. Njihovi glavni planeta zaštitnici su Merkur i Saturn, a i naredne godine biće u prilično povoljnom položaju.

Krajem 2023. Device će konačno držati sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još sposobnijima i veštijima na svim poljima. Narednih dana postepeno, jedan po jedan, rešavaće velike i važne probleme. Zvezde savetuju da je to najbolji način da zablistate punim sjajem.

Vaga (Vaga) – novac dolazi

2023. godina je do sada bila vrlo turbulentna za Vage. Pripadnici ovog znaka bili su u potpunom haosu. Oko njih se svašta događalo, prilike su se same pojavljivale, a moguće je da ste neku dobru i propustili. No, nema razloga za brigu!

Zvezde im poručuju da je ovo idealno razdoblje za njih. Ostatak godine daće vam dosta prilika za uspeh, posebno na finansijskom polju. Prema turskom horoskopu, 2023. godina je jedna od najupečatljivijih godina za rođene u ovom znaku. Vage bi trebalo tako da razmišljaju.

Vagama dolazi novac.
Shutterstock 

Akrep (Škorpija) – ostvariće stari san

Škorpijama će kraj godine biti odličan, a u njoj će moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, u poslednjih par meseci 2023. će to ili ostvariti ili će biti na korak od ispunjenja želje. Sve se dešava ubrzano.

Škorpije neće imati vremena za oklevanje, a ispostaviće se da je to najbolje za njih. U 2023. godini će uspeti da iz najtežih situacija izađu kao pobednici, tako da za njih nema bojazni na bilo kom polju da pokušaju da okušaju sreću.

Balik (Ribe) – pod zaštitom Zvezda

Ribe su u izuzetno pozitivnoj situaciji, za njih nema prepreka u ovoj godini. One su se naoštrile da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put.

U ovome imaju pomoć zvezda koje će ih bukvalno štititi na svakom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se ne samo do kraja 2023. već i u 2024. godini sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama. Ma koliko životnih problema da naiđe Ribe će iz njih izaći kao pobednici, piše Krstarica.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.