Astrolozi često ističu kako se osobe rođene u istom horoskopskom znaku mogu znatno razlikovati zavisno od toga u kom mesecu su rođene. Tako su, primera radi, Škorpije čiji znak vlada od 23. 10. do 22. 11, poznate po snažnom i strastvenom karakteru, ali ipak postoje određene razlike između onih koje su rođene u oktobru i onih novembarskih. 

Škorpije rođene u oktobru

Strastveni i impulsivni: Početak sezone Škorpije donosi snažne emocije. Škorpije rođene u oktobru često su intenzivnije i sklonije donošenju impulsivnih odluka na temelju trenutnih osećaja.

Škorpije rođene u oktobru su intezivnije.
Shutterstock 

Ljubav prema umetnosti: Mnogi astrolozi veruju da su Škorpije rođene u oktobru sklonije kreativnom izražavanju, bilo kroz pisanje, slikanje ili muziku.

Otvoreni i društveni: Dok su sve Škorpije poznate po svojoj tajnovitosti, one rođene u oktobru često su sklonije deljenju svojih osećanja i otvaranju prema drugima.

Škorpije rođene u novembru:

Duboki mislioci: Škorpije rođene u novembru često su introspektivnije i sklonije dubokim razmišljanjima o životu, smislu i svemu što ih okružuje.

Strpljivi i promišljeni: Dok su Škorpije rođene u oktobru impulsivnije, one rođene u novembru često paze na detalje i razmišljaju o svim opcijama pre nego što delaju.

Novembarske Škorpije su staloženije.
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jača intuitivna strana: Veruje se da su Škorpije rođene u novembru posebno osetljive na promene u okolini i da imaju jaču intuiciju.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.