Svi mi volimo da nas neko mazi, pazi i da nam pruža pažnju, međutim, prema rečima astrologa, pojedini znaci ovu "igricu" odveli su na potpuno nov nivo. 

Ne samo da su isključivi u tome da sve mora da bude po njihovom, već se i ljute ukoliko ne dobiju šta žele.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca često zahtevaju mnogo pažnje, poklona i ugađanja. Žele sve i žele da se svi oko njih potrude da dobiju to što žele. Lako im postane dosadno pa traže žrtvu koja će biti voljna da im ugađa i koja će obavljati sav težak posao umesto njih.

Pojedini znaci su ramaženi.
Shutterstock 

Ovan

Ovnovi ne vole trenutke u kojima im netko sugeriše šta da rade ili im stoji na putu dok ostvaruju to što žele. U takvim situacijama znaju se ponašati baš, baš razmaženo.

Oni jednostavno ne vole kada im se govori šta da rade i često odbijaju da uzmu u obzir širu sliku situacije. Sve frustracije onda neretko istresaju na drugima.

3 znaka su najrazmaženija.
Shutterstock 

Škorpija

Razmaženost Škorpija izlazi na površinu u trenucima kada se stvari ne odvijaju onako kako oni to žele ili kada ne dobiju to što žele kada su zamislili. Takođe, razmaženost je tu i kada ih netko povredi. Onda kreće napad.

Kada im je teško, žele da se baš svi ljudi brinu za njih i pomognu im da što što pre stanu na noge. Pametne Škorpije vole da manipulišu drugima kako bi dobili sve, a ako se to ne dogodi, ne želite da budete u njihovoj blizini.

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.