Merkur i Venera su krenuli napred, a pred nama je još jedan važan astrološki period, a to je pun Mesec u vatrenom znaku Ovna 29. septembra.

Pun Mesec u Ovnu je astrološki događaj koji se dešava kada Mesec zauzme položaj suprotan Suncu i potpuno osvetljava svoju površinu. Ovaj fenomen obično ima poseban značaj u astrologiji i može uticati na emocionalno stanje i energiju ljudi.

Ovan je vatreni znak koji se karakteriše entuzijazmom, hrabrošću i impulsivnošću. Kada se pun Mesec dogodi u Ovnu, to obično donosi naglašenu energiju ovog znaka, što može uticati na način na koji se osećamo i ponašamo tokom tog perioda, piše Index.hr.

Pun Mesec u Ovnu nastupiće 29. septembra 2023. godine, a sa njim dolazi period pun promena i iznenađenja. Ovo vreme nas podstiče da budemo kreativni i snažni, a naše samopouzdanje i smelost će doći do izražaja.

Pun Mesec u Ovnu

Pun Mesec ima način da osvetlI stvari za nas, a kako pun Mesec u Ovnu osvetljava kraj meseca, možda ćemo početi da se osećamo kao da vidimo kraj godine na vidiku – što može da bude umirujuće!Sa pomračenjima iza ugla, to bi vam moglo pomoći da imate osećaj stabilnosti u svom životu. Ne mora da bude ništa veliko, ali stvaranje rutine za sebe, postavljanje granica i unošenje lepote i umetnosti u svoj život su stvari koje mogu pomoći. Mi smo kreatori sopstvenog Univerzuma!

Ovan

Odluke koje donosite tokom perioda punog meseca će izazvati velike promene u budućnosti. Vreme je da prekinete nešto staro, što vam je bilo na teretu, i krenete napred. Neće proći bez stresa i nagomilanih frustracija, ali će se isplatiti jer stiže novac i nagrada za trud.

Ovan se oslobađa stresa.
Shutterstock 

Bik

Ovo razdoblje može doneti neka pitanja vezana za odnos s partnerom ili bliskom osobom. Važno je pronaći ravnotežu između vaših potreba i potreba drugih.

Blizanci

Pun Mesec će podstaći vašu želju za učenjem i komunikacijom. Idealno je vreme za kraće putovanje ili upuštanje u nove projekte.

Rak

Vaše emocije bi mogle biti intenzivnije tokom ovog punog Meseca. Stavite ambicije u drugi plan i fokusirajte se na traženje unutrašnjeg mira. Vaša strpljivost će uroditi plodom.

Lav

Ovo je savršeno vreme za izražavanje svojih osećaja i komunikaciju s drugima. Nemojte dopustiti vašim nesigurnostima da prevladaju jer bi mogle imati negativan uticaj na vaše veze.

Lavovima se lomi veza.
Shutterstock 

Devica

Mogli biste da reagujete negativnije nego inače kada se dogodi nešto loše. Pokušajte da pronađete ravnotežu jer će vam smiren um pomoći da dođete do novih spoznaja.

Vaga

Ovaj pun Mesec mogao bi doneti neku napetost u vašim ličnim odnosima. Budite otvoreni za kompromise.

Škorpija

Ostavite iza sebe navike koje vas sputavaju. Fokusirajte se na vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Strelac

Vaš društveni život će doživeti renesansu. Uživajte u vremenu provedenom s prijateljima, a ako imate vremena pridružite se nekim novim grupama ili organizacijama.

Društveni život cveta Strelčevima.
Shutterstock 

Jarac

Posvetite se svojem mentalnom zdravlju kako biste se rešili negativne energije. Razmislite o tome kako se predstavljate svetu i kakav utisak želite da ostavite.

Vodolija

Idealno je vreme za učenje, putovanje i širenje horizonta. Ali, budite oprezni s rečima kako ne biste slučajno povredili bližnje.

Ribe

Pun Mesec u Ovnu će za vas biti izrazito emocionalno razdoblje. Možda ćete razmišljati o stvarima na dubljem nivou, bilo da je reč o vašim odnosima, finansijama ili duhovnosti. I isplatiće se, jer će vam naredni period doneti mnogo toga dobrog - razrešenje problema i boljitak na finansijskom planu.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.