Septembar mesec konačno je tu, i biće posebno naklonjen pojedinim horoskopskim znacima. Retrogradne planete više neće imati toliki uticaj na njih, a zbog nekih prilika i trenutaka, za njih će novi mesec biti jedan od onih koji se pamte.

Rak

Septembar će Rakovima doneti emotivnu povezanost s bližnjima. Duboka prijateljstva i veze biće im nadahnuće. Njihova sposobnost saosećanja biće ključna u razumevanju tuđih potreba i stvaranju istinskih veza.

Devica

Device će u septembru osetiti da se sve slaže na svoje mesto. Karijera će procvetati zahvaljujući njihovom marljivom radu, a kreativni projekti će im doneti ispunjenje. Stižu unapređenja i povećanja plate, a najbolje što vas sve to dobro sa poslovnog plana prati i na ljubavnom. Smeše im se srećni trenuci koji će im pomoći da rastu kao pojedinci.

Devicama cveta karijera.
Freepik/fabrikasimf 

Škorpija

Škorpijama septembar donosi unutrašnju transformaciju. Duboko će se povezati sa svojim osećanjima i osloboditi se tereta prošlosti. Ovo je mesec kada će postati svesni svoje snage i sposobnosti za pozitivne promene stvarajući put za lični rast.

Vodolija

Vodolije će doživeti septembar kao mesec inspiracije i inovacije. Kreativne ideje će procvetati, a njihova unutrašnja vizija će ih voditi prema novim projektima i iskustvima. Ovo je vreme kada će Vodolije pokazati svoju jedinstvenost svetu i ostvariti svoje najdublje želje, piše Index.hr.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:  Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.