Horoskop može reći dosta toga o našem karakteru, barem je takvo mišljenje astrologa. Međutim, emocionalna manipulacija o kojoj je reč u ovom tekstu može se dogoditi u bilo kom odnosu, bez obzira na horoskopski znak. 

Međutim, postoje neki znakovi koji su skloniji korišćenju emocija kako bi dobili šta žele, a 4 su najčešće povezana sa emotivnom manipulacijom.

Rak

Rakovima je važno da se osećaju povezano s drugima, a ako ne dobiju ono što žele, mogu postati vrlo emotivni. Mogu koristiti svoje suze, bes ili tugu kako bi dobili ono što žele od drugih.

Pojedini znaci manipulišu.
Shutterstock 

Škorpije

Škorpije su vrlo intuitivne i mogu lako manipulisati drugima koristeći svoje emocije. Mogu osetiti slabosti drugih i iskoristiti ih kako bi dobile ono što žele.

Ribe

Ribe su veoma empatične i znaju kako to da iskoriste da bi manipulisale drugima. One se ponekad oslanjaju na tuđe sažaljenje kako bi ostvarile svoje ciljeve.

Neki znaci su manipulatori.
Shutterstock 

Lav

Lavovi su vrlo dramatični i znaju kako da koriste svoje emocije kako bi privukli pažnju drugih. Mogu biti vrlo teatralni i koristiti svoje suze ili bes kako bi dobili ono što žele.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.