Postoje te neke žene koje su privlačne gotovo hipnotišuće. Čak i ako, prema mišljenju nekih,  nisu najlepše ili najzgodnije, po energiji im definitivno nema ravnih, a na muškarce deluju poput magneta. 

Njihova sanjiva priroda, kreativnost, gotovo magični dodir i specifičan način razmišljanja čine ih neodoljivim suprotnom (ili istom) polu, a tajanstvena privlačnost ono je što ih krasi. 

Ribe su prave zavodnice.
Instagram 

Naravno, reč je o Ribama, koje važe za najveće zavodnice zodijaka i velike "srcelomke".

No, zašto je ovaj znak toliko poseban? Upravo njihova sposobnost da duboko osećaju i saosećaju sa drugima daje im neverovatnu emocionalnu inteligenciju. Moć da se stave u tuđe cipele čini ih neverovatno privlačnim partnerima. Muškarci osećaju da ih razumeju, da su prihvaćeni i cenjeni u prisustvu žene Ribe.

Ribe su misteriozne i tajnovite.
Instagram 

Ali magija se tu ne zaustavlja. Njihova kreativnost i umetnički duh zrači na svakom koraku. Žene Ribe imaju neverovatnu sposobnost da izraze svoja osećanja kroz umetnost, muziku ili pisanje. Ova dubina duše i izražajnost pleni muškarce, uvlačeći ih u svet koji je ispunjen neverovatnom maštom i inspiracijom.

Pored toga, njihova intuitivna priroda unosi dodatnu dozu misterije u njihov odnos sa muškarcima. Žene Ribe imaju neverovatno razvijenu intuiciju i sposobnost čitanja između redova. To znači da su u stanju da razumeju potrebe i želje muškaraca pre nego što shvate sebe. Ova sposobnost stvara osećaj povezanosti i bliskosti koji muškarce jednostavno ostavlja bez daha.

Ribe hipnotišuće deluju na muškarce.
Unsplash/Taylor Heery 

Dakle, ako se pitate zašto su žene Ribe tako neodoljive za muškarce, odgovor leži u njihovoj sposobnosti da kombinuju emocionalnu inteligenciju, umetničku dušu i intuiciju na način koji stvara neverovatno magnetnu privlačnost.

Bonus video:

"RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI!" Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI Kur

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.