Potpuno je normalna stvar da se dinamika veze menja kako ona napreduje, pogotovo nakon što postanete intimni. Međutim, to ne znači uvek da će se stvari odvijati u pozitivnom smeru. 

Za to postoje različiti razlozi, a jedan od najčešćih je iznenadni nestanak interesovanja. Proverite kojim je to znakovima horoskopa seks prioritet u vezi i koji neretko promene svoje ponašanje prema partneru čim zadovolje svoju požudu.

1. Škorpije

Poznati su po svojoj vrlo senzualnoj, mističnoj i strastvenoj auri, te je Škorpijama gašenje požude česta potreba. Seks je za njih čisto fizička stvar zbog čega su skloni da istražuju  različite vrste odnosa.

Određeni znaci gledaju samo svoje potrebe.
Shutterstock 

Njihova ljubavna veza obično se razvija tempom kojim je Škorpija spremna da ide u tom trenutku. Ne uzimaju uvek u obzir kako se njihov partner trenutno oseća u vezi njih, niti pitaju svog partnera za mišljenje na bilo koju temu. Oni su ti koji odlučuju kako i kada će veza napredovati jer znaju da budu impulsivni. To je zbog njihove pretpostavke da je partner ionako za to.

Partner se može nadati da će sa Škorpijom doživeti duboku povezanost, međutim pripadnicima ovog znaka često je prioritet da ugode sebi u spavaćoj sobi. Njihova naklonost partneru može fluktuirati, što može zbuniti tu osobu.

2. Strelac

Pripadnici ovog vatrenog znaka žude za pustolovinama u svim sferama života. Njihove dramatične emotivne veze u spavaćoj sobi transformišu se u znatiželju. Snažnog seksualnog nagona, Strelčevi su izrazito srastveni i koketni. Njihova potreba za ljubavlju obično bude zadovoljena slobodnim vezama.

Određeni znaci brzo gube interesovanje.
Shutterstock 

Budući da se ponekad ne mogu emocionalno povezati sa svojim partnerom, neretko se dogodi da nisu voljni da se obavežu.

Ne vole da povređuju druge, ali neki od njih jednostavno su takvi - izbegavaće vam pozive, "ispaliti" vas i slično, a sve to dešava se uglavnom nakon što su imali odnose sa vama. Ne vide razlog zašto bi trebalo da se brinu zbog neuspele veze, ne uzimajući pritom u obzir kako se druga strana oseća.

3. Ovan

Zbog svoje vrlo znatiželjne seksualne prirode, Ovnovi znaju biti i ekscentrični u spavaćoj sobi. Slanjem senzualnih poruka i maženjem partnera gledaju da opuste dovoljno da radi sve što od njega žele, jer je njihova vatrena strast uvek na vrhuncu.

Neki znaci se hlade nakon što postanu intimni.
Freepik/ Racool_studio 

Potrudiće se da se partner oseća posebnim kako bi ga vrlo skoro mogli ponovo odvesti u krevet i neretko govoriti "šarene laže", dok za to vreme "muvaju" već sledeću "žrtvu".

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.