Svako alkohol podnosi na svoj način. Nekoga udari na veselje, druge na nostalgiju, a treće na to da pišu bivšima. Prosto, čuju neku pesmu koja ih "gađa" u srce, i ne mogu da odole da se ne jave staroj ljubavi. 

I onda, kad svane dan, dolazi ono neprijatno buđenje uz osećaj kajanja. Ako ste se ikada zapitali koji horoskopski znakovi najčešće pritisnu "pošalji" i kasnije to zažale, evo koja četiri se baš po tome izdvajaju.

Blizanci

Komunikativni i impulsivni, Blizanci često rade neke stvari pre nego što razmisle. Jedna nostalgična pesma i par čaša vina i eto njih u vašem inboxu.

Rak

Emotivni i osetljivi, Rakovi teško prelaze preko prošlih veza. Usred noći, osećanja mogu prevladati i prsti će sami kliznuti preko ekrana.

Pojedini znaci imaju običaj da pišu bivšima kada se napiju.
Shutterstock 

Škorpija

Strastvene i intenzivne, Škorpije teško puštaju prošlost. Dok piće može podstaći želju za ponovnim povezivanjem, jutro donosi duboko kajanje.

Vodolija

Iako su poznati po svom nezavisnom duhu, Vodolije imaju sklonost nostalgiji. Ponekad, pod uticajem alkohola, mogu da osete potrebu za ponovnim povezivanjem s nekim iz prošlosti. Ujutro će im biti jasno da bi bilo bolje da to nisu radili.

Bonus video:

"RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI!" Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI Kur

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.