Ako su vas priče o 6 retrogradnih planeta u avgustu uplašile, evo dobrih vesti - neće svim znakovima ići nizbrdo tokom ovog meseca. 

Zapravo, četiri će narednih nedelja imati utisak da su rođeni pod srećnom zvezdom, te će im, prema rečima astrologa sve ići od ruke.

1. Vaga

Ljudi rođeni u znaku Vage doživeće period introspekcije i ličnog razvoja tokom avgusta. Oni su u stanju da stvore osećaj unutrašnjeg mira dok istovremeno podstiču pozitivne interakcije sa onima oko sebe i budu u harmoniji sa svojom okolinom.

Vage su privučene kreativnim poduhvatima kao što su muzika, umetnost ili književnost, imaju priliku da pokažu svoje talente široj publici kada učestvuju u ovim vrstama aktivnosti.

Ovo je trenutak tranzicije, ali i početak nečeg novog. Snage kosmosa se spajaju kako bi ovim pojedincima dale šansu da počnu ispočetka na različitim frontovima, uključujući njihove lične živote, poslove i odnose.

Vage će biti uspešne u avgustu.
Freepik/fabrikasimf 

Rast se u ovom trenutku ubrzava, a Vage se podstiču da izađu iz svojih zona udobnosti i otvore se nepoznatom.

Na vama je da konačno napravite prvi korak ka promeni koju ste toliko dugo želeli. Moguće je da još niste pokušali da napravite značajne promene u određenim aspektima svog života.

Sada ćete od kosmosa dobiti podršku i neophodnu hrabrost koja vam je do sada nedostajala. Dovršite ono što ste odlagali i završite s tim! A nagrada će biti nezamislivo dobra.

2. Ovan

U ovom periodu doživećete porast pozitivne energije, što rezultira povećanjem samopouzdanja i sposobnošću za nove izazove.

Kako vreme odmiče, oni rođeni u znaku Ovna trebalo bi da očekuju veliki napredak na poslu, više novca, intrigantna putovanja i jače veze u svojim odnosima.

Bićete izloženi značajnim iskustvima i lekcijama iz stvarnog života, a oboje će doprineti vašem ukupnom rastu i razvoju, piše vecernjenovosti.ba.

Ovnove će hteti novac.
Shutterstock 

Trebalo bi da iskoristite ovo vrijeme da razmislite o svojim prošlim postupcima, preispitate svoje ciljeve i izvršite sva neophodna prilagođavanja kako biste bili u skladu sa svojom pravom svrhom.

Dobar je trenutak da malo razmislite o sebi, naučite više o sebi i napravite neka pozitivna prilagođavanja koja će imati trajni efekat na vaš život.

Važno je obratiti pažnju na ljude oko sebe i odnose koje imate. Obratite pažnju na ono što imaju da kažu i ne odbijajte pomoć. Oni pokušavaju da vam pomognu i mogu vam pružiti nove uvide koje možda ranije niste razmatrali.

3. Lav

Avgust će biti u znaku Lava, a njihova inherentna privlačnost i harizma biće naglašeni, što će ih učiniti primećenim gde god da se nađu. 

Ovo vreme će biti plodonosno za Lavove lične i romantične veze, što će dovesti do razvoja novih ljubavnih interesovanja, kao i jačanja postojećih veza.

Lavovi sada imaju priliku da pokažu svoje talente na radnom mestu, što može rezultirati većim priznanjem, kao i mogućnostima za razvoj karijere, a novac će se gotovo lepiti sam.

Oni mogu maksimalno iskoristiti ovaj povoljan period usklađivanjem svojih namera i aktivnosti sa blagotvornim silama univerzuma.

Lavovima sve ide od ruke.
Unsplash/Taylor Heery 

Ovo će im omogućiti da stvore čvrstu osnovu za buduće inicijative i osiguraju da budu uspešne. Kosmos vas uvek obasipa pozitivnom energijom, šansama za lični razvoj i mogućnošću da ostvarite svoje težnje. Možete započeti put koji vodi ka sreći, ispunjenju i uspehu ako se otvorite.

4. Blizanci

Sledeći srećni znak na listi je Blizanci, koji je poznat po svojoj prilagodljivosti, kao i po intelektualnoj radoznalosti. Avgust donosi Blizancima novu perspektivu, kao i priliku da istraže nove oblasti interesovanja.

Njihov raspored angažmana biće prepun fascinantnih aktivnosti i oni će dostići vrhunac svojih komunikacijskih veština.

Blizanci će biti uspešni u avgustu.
Shutterstock 

Ovaj trenutak predstavlja mogućnosti za intelektualni razvoj, umetnička nastojanja i stvaranje smislenih veza sa onima koji dele slične vrednosti. Postoji zajednički napor kosmosa da stvori prilike i okolnosti koje su korisne za Blizance.

Univerzum je na vašoj strani i vodiće vas do uspeha i sreće, bilo da se radi o nizu srećnih događaja ili neočekivanih interakcija. Vi ste u poziciji da iskoristite ovaj trenutak.

Neophodno je održavati vezu sa sobom i svetom oko sebe kako biste maksimalno iskoristili pozitivnu energiju. Uključite se u samorefleksiju, postavite neka čvrsta ograničenja i budite otvoreni u pogledu različitih dostupnih opcija.

Verujte svojim instinktima, radite stvari koje vas najviše uzbuđuju i ostanite otvoreni za nova iskustva. Ne zaboravite da uvek zadržite zahvalan i optimističan stav tokom celog putovanja.

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.