Ne kažu za džabe - prva ljubav zaborava nema. Ipak je to prvi put kada ste osetili "leptiriće", zavoleli, pa i patili na taj način. S obzirom da se prva ljubav najčešće desi u ranoj mladosti, emocije su jače nego kasnije kada postaju zrelije, no neke osobe celog veka pate jer žele da ponovo osete to uzbuđenje i gorepomenute "leptiriće", do te mere da čak i maštaju o prvoj ljubavi za koju smatraju da je bila ona prava ili onaj pravi. 

Od svih znakova, 4 se posebno izdvajaju i najčešće su oni koji će celog života spominjati upravo tu prvu ljubav.

Rak

Emotivni i vezani za prošlost, Rakovi često nose uspomene na prvu ljubav celog života. Pesma, miris ili određeno mesto uvek će ih podsećati na tu posebnu osobu.

Rakovi pate za prvom ljubavi.
Shutterstock 

Vaga

Vage su sklone sećanjima na nevino flertovanje i strastvene trenutke. Često će idealizovati prvu vezu jer su najveći romantičari zodijaka, piše Index.hr.

Ribe

Sanjive Ribe teško zaboravljaju onu prvu iskru. Zbog toga što veruju u sudbinske veze, često će se pitati šta bi bilo kad bi bilo, čak i kada su uveliko u novom odnosu.

Ribe pate za prvim dečkom i smatraju da je onaj pravi.
Youtube 

Škorpija

Iako su poznati po svojoj intezivnosti, Škorpije takođe nose prvu ljubav duboko u srcu, često se pitajući kako bi život izgledao da su se stvari drugačije složile.

Bez obzira na horoskopski znak, prva ljubav nas oblikuje, podučava i ostavlja trag u našim srcima. Ako ste među onima koji još uvek sanjaju o toj prvoj romansi, setite se da je to samo dokaz koliko su duboke i predivne ljudske emocije.

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.