Nema osobe koja makar jednom zbog ljubavi nije izgubila glavu. No, dok neki nakon brodoloma u nove odnose ulaze s oprezom, drugi i dalje vole ludo, kao da im je prvi put, do koske! 

Upravo je u ovom tekstu reč o takvim osobama, a prema rečima astrologa, od svih znakova zodijaka 4 su poznata po tome da ljubav ne shvataju olako, već idu do samog kraja.

Rak

Rakovi su poznati po tome što su emocionalno duboko uronjeni u ljubavne veze. Kada se zaljube, njihov svet se vrti oko osobe koju vole. Snažno vezani za porodicu i dom, Rakovi će učiniti sve što je u njihovoj moći da osiguraju sreću i udobnost svojih najmilijih.

Neki znaci vole do koske.
Shutterstock 

Lav

Lavovi su strastveni, velikodušni i odani. Kada se zaljube, ne stide se da pokažu svoja osećanja. Ljubav je za njih spektakl i uživaju da svima pokažu koliko su zaljubljeni.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj i strastvenoj prirodi. Kada vole, vole duboko, a njihova ljubav često može biti toliko intenzivna da se graniči sa opsesijom. Ali ne brinite, njihova opsesivnost je obično usmerena na duboko razumevanje i povezivanje sa osobom koju vole.

Od svih znakova 4 vole skoro do koske.
Unsplash/Taylor Heery 

Ribe

Ribe su simbol ljubavi i empatije u zodijaku. Kada se zaljube, često se toliko povežu sa svojim partnerom da izgleda da dele jedno srce. Njihova bezuslovna ljubav i nesebičnost čine ih jednim od najodanijih znakova zodijaka, piše Index.hr.

Bonus video:

"Zaljubljenost vodi razočaranje!?" Psiholog otrkio naličje "najlepšeg" osećanja Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.