Leto je uglavnom sinonim za nove ljubavi i dobar provod, ali astrolozi upozoravaju da neće svima sve ići kao po loju tokom narednih meseci.

Tri znaka su posebno na udaru, ali je važno zapamtiti da izazovi i prepreke ne moraju nužno značiti neuspeh i raskid. Umesto toga, oni mogu biti prilike za lični rast i dublje razumevanje nas samih i naših partnera. U nastavku otkrijte koji horoskopski znakovi bi mogli imati ljubavne probleme do kraja leta.

Blizanci

Blizancima će ljubavni život biti ispunjen izazovima do kraja leta. Iako će osetiti potrebu za komunikacijom i druženjem, njihova brzopletost mogla bi dovesti do sukoba. Ovo je vreme kada se preporučuje strpljenje, kako bi se izbegle neželjene posledice. Blizanci bi u ovom periodu mogli biti osetljiviji nego inače i neće biti potrevno mnogo da se izbace iz takta, ali treba da znaju da su prepreke samo privremene.

Blizanci su brzopleti i to može dovesti do problema u vezi.
Shutterstock 

Jarac

Jarčevi do kraja leta mogu očekivati emocionalne turbulencije. Mogli bi da se sretnu sa promenama koje neće lako prihvatiti. Takođe, moguće je da će se vratiti neki stari problemi, koje su uspeli da ostave iza sebe. Ovo je savršeno vreme da se jednom zauvek reše tih problema kako bi mogli da idu napred sa svojim partnerom, piše Index.hr.

Jarčevi prevazilaze problem i nastavljaju dalje sa partnerom.
Unsplash/Brandon Cormier 

Ribe

Ribe su poznate po dubokoj emotivnosti i intuitivnosti, ali upravo to bi im moglo doneti izazove na ljubavnom polju. Ovog leta, Ribe će se možda osećati nesigurno i dezorijentisano, zbog čega će teško rezonovati šta zapravo osećaju prema osobi koja ih privlači. To je savršeno vreme da se povežu same sa sobom i usredsrede na ono što stvarno žele u ljubavi i životu.

Bonus video:

Poklon za ljubavnicu TikTok/shannonhillnews

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.