Kada kažemo leto, nekako prva asocijacija i jesu ljubav i ljubavne avanture, što se u neku ruku gotovo i podrazumeva. Uostalom, vrele večeri uz more, vine i dobru muziku, romantična šetnja kraj reke, izlasci, druženja i činejnica da su ljudi opušteniji može da znači i da su skloni zaljubljivanju. 

No, astrolozi tvrde da će pojedinim znacima ovo leto biti naročito uspešno kada je reč o ljubavi i emocijama, te se spremite, ukoliko ste na listi na "leptiriće u stomaku".

Ovan

Ovnovi su strastveni i puni energije, a to se odražava i na njihovu ljubavnu stranu. Ovo leto će biti pravo vreme za avanturistički pristup ljubavi, a Ovnovi će biti spremni za sve izazove koje ljubav može doneti.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj razigranosti i želji za zabavom, a to će biti ključni faktori u njihovom ljubavnom životu ovoga leta. Očekujte puno flertovanja.

Neki znaci će ovog leta više flertovati.
Shutterstock 

Lav

Lavovi su strastveni ljubavnici i uvek su spremni da pokažu svoja osećanja. Ovo leto će biti idealno vreme za njihovu ljubavnu eksploziju.

Vaga

Vage su poznate po svom romantičnom pristupu životu i ljubavi, a ovo leto će biti idealno ne samo za traženje, već i za pronalaženje prave ljubavi. Čini se da je vaš savršeni partner, odnosno "gospodin pravi" na vidiku.

Neki znaci će upoznati gospodina pravog.
Shutterstock 

Škorpija

Škorpije su strastvene i intenzivne, a ovog leta čeka ih obilje strasti i dubokih emocija.

Ribe

Ribe su osetljive i saosećajne, a ovo leto će biti idealno vreme za pronalaženje prave ljubavi. Očekujte puno romantike i intimnih trenutaka.

Na kraju krajeva, ljubav je nepredvidiva i ne biramo uvek u koga ćemo se zaljubiti. Međutim, ovih nekoliko horoskopskih znakova ove sezone će se isticati ljubavnom strašću i intenzitetom. Ako ste jedan od njih, prepustite se ljubavi i uživajte u ovom ljubavnom zanosu koji vam donosi ovo leto.

Bonus video:

MARIJA VICKOVIĆ ŠOKIRALA: "Znam da budem jako stidljiva!" Oktrila tajne svog HOROSKOPA! Na sceni rešava svoje probleme?! Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.