Spontanost je nevidljiva nit koja pretvara obične trenutke u nezaboravne uspomene. To je skok u nepoznato, sklanjanje od rutine, neobuzdana strast za životom. Spontanost može biti odluka da se ide na putovanje doneta u zadnji tren, ples po kiši bez kišobrana ili čak i odluka da baš ovog trenutka kažete sudbonosno "da". Prema astrologiji, četiri horoskopska znaka su poznata po svojoj spontanosti i avanturističkom duhu.

Ovan

Kao Ovan, ozloglašeni ste po svojim impulsivnim i često nepromišljenim odlukama. Zbog vaše velike energije vi ste profesionalac u poentiranju u poslednjem trenutku. A čak ste poznati i po tome što impulsivno kupujete skupu tašnu ili dizajnerske patike, zahvaljujući vašoj vladajućoj planeti Mars - koja upravlja odlučnošću, agresivnošću i, pogađate, spontanošću.

Ovnovi su spontani za kupovinu.
Shutterstock 

Marsov uticaj čini Ovnove strastvenim ljubavnicima i uzbudljivim pojedincima. Kad ih privuče neko, ne mogu a da ne budu direktni u svom pristupu. Njihov ishitren romantični stil nekima se može smatrati srčanim, a drugima bezobzirnim.

Strelac

Poznat po svojoj želji za putovanjima, istraživanjima i neprestanom učenju, Strelac je vrhunski predstavnik spontanosti. Ovaj vatreni znak prepoznaje život kao stalnu avanturu, uvek je otvoren za nove ideje i iskustva.

Strelčevi su poznati po želji za putovanjima.
Shutterstock 

Strelčevi su entuzijastični i optimistični, spremni da pokupe stvari i odu gde god ih njihov unutrašnji kompas vodi. S njima ćete se uvek osećati kao da ste na putovanju, čak i ako nikada ne napustite svoj grad.

Vodolije

Originalne i inovativne, Vodolije donose neočekivano u svaki trenutak. Ovaj vazdušni znak poznat je po svojoj nepredvidivosti. Spontanost je ugrađena u njihovu bit, često su preteča promena vodeći ostale u nove ideje i koncepte.

Njihova nezavisnost i strast za slobodom često ih vode u neobične i uzbudljive avanture, nevezano da li je u pitanju promena karijere, izlazak, ili obilazak sveta na motoru.

Blizanci

Lakoća prilagođavanja i otvorenost za promene čini Blizance jednim od najspontanijih znakova zodijaka. Brzo se prebacuju s jedne ideje na drugu, uvek su otvoreni za nove mogućnosti i iskustva.

Blizanci su vrlo društveni i komunikativni, uživaju u upoznavanju novih ljudi i istraživanju novih mesta. S njima ćete uvek otkrivati nešto novo. 

Bonus video:

OD POČETKA APRILA OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA PROMENA! Astrološkinja: Evo šta donosi Sunce u znaku Ovna! Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.