Postoje ljudi koji se vode parolom "veza može da traje kratko, a drugarstvo je za celi život". U prevodu, mogu da vas vole, što se kaže, kao Boga, ali onog trenutka kada ih pozove najbolji prijatelj, padate u drugi plan.

A od svih znakova zodijaka, tri su baš u tom "fazonu".

Strelac

Strelčevi mrze osećaj ograničenosti i vezanosti za jednu osobu, tako da više vole prijateljske odnose koji su slobodniji.

Pojedini znaci više vole prijatelje od jačih polovina.
Shutterstock 

Kod Strelčeva skoro nikada ne preovlađuje ljubav, već zabava, prenosi crnobelo.rs.

Vaga

Koliko god su u ravnoteži sa svim poljima u životu, Vage ipak imaju veću potrebu za različitim prijateljima nego za partnerom.

Ovom znaku ni u kom slučaju ne bi trebalo postaviti ultimatum ili izbor tipa „Ja ili prijatelji?“. Uvek će izabrati prijatelje.

Tri znaka posebno vole prijatelje.
Shutterstock 

Vodolija

Vodolije ne žele da biraju i da nekome daju prednost, ali ako se osećaju ograničeni ili sprečeni u nečemu od strane partnera, uvek će tražiti utehu kod prijatelja.

Prijateljstva su manje komplikovana od veza i zato ih Vodolije više vole. Njima su prijatelji definitivno važniji od partnera.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Izvor: crnobelo.rs.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.