Leto je nezamislivo bez strastvenih avantura koje su gotovo sinonim za vrele noći, na plaži, uz muziku i piće. Međutim, iako u ovako nečemu nema ničeg lošeg, problem nastaje kada sa avanturom poželite nešto više. A lako je poželeti!

Nažalost, astrolozi tvrde da ovog leta 4 znaka ne traže ništa ozbiljno, te da će vas ostaviti, ma koliko da vam se "hemija" učini jakom. Oni su tu samo za zabavu i provod, a ljubav ih ne zanima. Barem ne sada.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenjivoj prirodi i ljubavi prema novim iskustvima. Stoga se često upuštaju u avanture koje su strastvene, a obično se završe dolaskom jeseni.

Pojedini znaci traže samo avanturu.
Shutterstock 

Strelac

Strelčevi su avanturistički duhovi koji vole slobodu. Oni su uvek u potrazi za novim iskustvima, a letnja avantura je savršena prilika za to.

Ovan

Ovnovi su strastveni i energični. Oni vole da budu u centru pažnje i uživaju u uzbuđenju novih ljubavnih avantura. Letnja kombinacija je savršena za njih jer ne znači dugoročnu obavezu.

Vodolija

Vodolije su nezavisne i originalne. One vole svoju slobodu i ne vole da budu ograničene. Letnja avantura je savršena za njih - pruža im priliku za nešto novo bez potrebe za dugoročnim obavezama.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.