Nije lako pronaći idealnog partnera koji će vas voleti, razumeti, biti uz vas. Veze i te kako imaju uticaj na naše živote, počev od toga što upoznajemo određene delove sebe, do toga da učimo koliko je bitna dinamika odnosa, i njegov uticaj na našu sreću i dobrobit, kao i razumevanje i sebe i drugih.

Međutim, jedno je dati šansu osobi koja će "rasti" zajedno sa vama, a potpuno druga stvar kada ste sa nekim koji je hodajući "red flag". Nažalost, prema astrologiji, određeni znaci su skloniji upravo takvim, toksičnim odnosima, te uglavnom, jureći ljubav završavaju sa pogrešnima. 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj dubokoj emocionalnosti i predanosti. No njihova osetljivost može ih naterati da se zaljube u ljude koji ne cene njihovu dobrotu. Rakovi mogu biti skloni opraštanju i zaboravljanju, zbog čega ostaju u toksičnim vezama duže nego što bi trebalo, piše Index.hr.

Rakovi se zaljubljuju u ljude koji ih koriste.
Shutterstock 

Device

Device su praktični perfekcionisti koji su često vrlo kritični prema sebi. Tendencija preuzimanja odgovornosti za stvari koje nisu njihova krivica može ih dovesti do veza s dominantnim partnerima koji manipulišu njihovim osećajima krivice.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenosti i intenzivnosti. Međutim, njihova snažna privlačnost prema dubokim emocionalnim vezama može ih dovesti do partnera koji manipulišu njihovim emocijama. Škorpije mogu biti sklone dramatičnim odnosima, što može biti toksično.

Škorpije mogu biti dramatične u toksičnim vezama.
Shutterstock 

Vaga

Vage su miroljubive diplomate horoskopa, poznati po svojoj želji za harmonijom i ravnotežom. No, njihova sklonost izbegavanja konflikata može ih dovesti do toksičnih veza. Vage mogu završiti s partnerima koji zloupotrebljavaju njihovu potrebu za mirom i sklonosti kompromisima.

Ribe

Ribe su empatične i sanjive, snažno povezane s emocionalnim svetom. Njihova prirodna sklonost pomaganju drugima i sanjarenju može ih dovesti do partnera koji ih iskorišćavaju. Ribe mogu zanemariti crvene zastavice u ime ljubavi, zbog čega su ranjive na toksične veze.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.