Brak nije nešto u šta bi trebali da ulećete, što se kaže, kao muve bez glave. Ipak, uvek se nađe neko ko se vodi "leptirićima" u stomaku i na prvi znak zaljubljenosti pomisli - okej, ovo je za celi život. 

Međutim, onda se pojave i pravi problemi, kad se u nekom trenutku spuste "ružičaste naočari" i oni koji su uletali u ovakve brakove, još brže beže iz njih. 

Za ovako nešto, prema astrologiji 4 znaka su skonija od drugih, a u nastavku otkrivamo o kome je reč. 

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i strasti. Oni se zaljube brzo i duboko, što može dovesti do brzog ulaska u brak. No ta impulsivnost može dovesti do razvoda kada se stvari zakomplikuju.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i uvek u potrazi za novim iskustvima. To ih može nagnati da brzo uđu u brak samo kako bi iskusili kakav je to osećaj. Ali potraga za novim iskustvima može ih naterati i da brzo izađu iz odnosa čim se pojave problemi.

Strelac

Strelčevi su avanturisti i imaju slobodan duh. Oni su skloni brzom ulasku u brak jer na njega gledaju kao na još jednu avanturu. No njihova želja za slobodom može dovesti do brzog razvoda kada počnu da se osećaju kao da su u kavezu.

Pojedini znaci brzo ulaze u brak, ali se brzo i razvode.
Freepik/Freepik 

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalne i nezavisne. Sklone su brzom ulasku u brak jer ne vole da slede tradicionalne norme. Ali njihova nezavisnost može dovesti do brzog razvoda kada brak počne da ih sputava.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.