Ljubav se ne gradi za dan, ali se i ne ruši. Ali, ako je dovoljno jaka, postoji poštovanje i volja, sve je rešivo, pogotovo kada nastanu problemi. 

No, činjenica je da vam nekad okolnosti ne idu na ruku. Kako astrolozi kažu, od svih znakova zodijaka tri su u velikoj opasnosti od bura na ljubavnom planu. 

Naravno, samo od vas zavisi da li ćete prevazići problem ili pustiti sve "niz vodu", ali ako postoje emocije, borite se!

Ovan

Ovan je poznat po svom strastvenom i impulsivnom karakteru. 2023. godine te osobine bi mogle dovesti do nesuglasica u braku, posebno ako partneri ne dele njihovu želju za uzbuđenjem i avanturom. Ako Ovnovi ne pronađu ravnotežu između individualnog izražavanja i obaveza prema partneru, mogli bi da se suoči sa problemima koje vode do razvoda.

Određenim znacima je u kartama razvod.
Shutterstock 

Device

Device su poznate po svom analitičkom umu, perfekcionizmu i potrebi za redom. Iako su to često pozitivne osobine, Device bi ove godine mogle biti prekritične prema svojim partnerima, a to bi moglo izazvati nesporazume. Devica će morati da nauči da bude fleksibilnija i otvorenija prema nesavršenostima svog partnera kako bi izbegla potencijalni razvod.

Određeni znaci su u opasnosti da se razvedu.
Shutterstock 

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom, ali 2023. mogli bi se suočiti sa izazovima koji dovode u pitanje njihovu sposobnost da postignu ovu ravnotežu. Ako Vaga dozvoli da se njen životni balans previše naruši, bilo kroz konflikt ili prevelike kompromise, moglo bi doći do razvoda.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.