NEKE osobe zrače neodoljivom privlačnošću, ali kada je riječ o dugotrajnim vezama, ne znaju se iskazati. Ako ste ikada doživjeli strastvenu vezu koja je obećavala romantične noći pod zvijezdama, ali je nestala brzinom snježne pahulje koja se topi na dlanu, vjerojatno ste se susreli s jednim od ovih horoskopskih znakova.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i strastvenosti. U ljubavi su intezivni, strastveni i uvek spremni za "akciju". Kao ljubavnici, Ovnovi su nezaboravni. Međutim, kada se radi o dugotrajnim vezama, često su nestrpljivi i nestabilni. Brzo im postaje dosadno i uvek su u potrazi za novim uzbuđenjima, što narušava stabilnost veze.

Pojedini znaci su dobri u krevetu, ali loši u vezi.
Shutterstock 

Blizanci

Blizanci su komunikativni, zabavni i nepredvidivi. Kad je u pitanju ljubav, neprestano su u potrazi za novim iskustvima i avanturama, što ih čini uzbudljivim partnerima. Ali kad se radi o dugoročnim vezama, njihova nestabilna priroda i konstantna potreba za promenom često uzrokuju probleme. Teško im je biti na jednom mestu i posvetiti se jednoj osobi na duže staze.

Strelac

Strelčevi su poznati po svom slobodnom duhu i ljubavi prema avanturi, zbog čega nije čudno da su se našli na ovoj listi. Oni su strastveni, optimistični i uvek u potrazi za novim iskustvima. Romantične avanture sa Strelčevima se dugo pamte, ali kad se radi o dugoročnim vezama, njihova potreba za slobodom i stalna potraga za uzbuđenjem često stvaraju prepreke.

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalne, nezavisne i inventivne. Privlače ljude jer su fascinantne, stalno eksperimentišu s novim idejama i uvek su spremne za avanturu. Ali u dugoročnim vezama njihova potreba za samoćom i nekonvencionalni pogledi na svet mogu stvoriti poteškoće.

Bonus video:

"PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO": Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN Kurir televizija

Izvor: Index.hr

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.