Određeni znaci čine se kao dobre ljubavne kombinacije, ali to je samo spolja. Istina je da slika nekad vara, čak i ako sve deluje savršeno. Istina je da, iako bi u teoriji trebalo da super funkcionišu, to na javi nije tako, te njihov odnos dovodi do boli i razočaranja. 

Evo primera četiri horoskopska para koji bi trebalo da budu kompatibilni, ali često nailaze na poteškoće.

Škorpija i Blizanci

Škorpija i Blizanac su dva horoskopska znaka koja funkcionišu na potpuno različite načine. Škorpija je strastvena, emocionalana i misteriozna, a Blizanci je često frustriraju svojim promenama raspoloženja i distancom. Blizanci su večite lutalice i zbog toga guše Škorpijinu potrebu za intimnošću i stabilnošću. Ovaj par stvara paradoks - međusobno se privlače, ali ne mogu shvatiti jedno drugo, što često rezultira emocionalnim ožiljcima.

Određeni parovi su dobri samo na papiru.
Shutterstock 

Vodolija i Bik

Vodolija i Bik su dve strane medalje - jedan teži stalnim promenama, drugi traži stabilnost. Vodolija, nekonformista i buntovnik, uvek je u potrazi za novim iskustvima i idejama, što može narušiti Bikovu potrebu za redom i rutinom. Bik, tvrdoglav i praktičan, pokušava da obuzda  Vodolijinu nepredvidljivost, ali to samo dovodi do sukoba.

Lav i Škorpija

Lav i Škorpija su dva znaka čija strast može zapaliti celi svet, ali često su konzumirani sopstvenim plamenovima. Lav, koji stalno traži divljenje i poštovanje, muči se da udovolji Škorpiji koja traži duboku emocionalnu povezanost. Škorpija se s druge strane često oseća preplavljena Lavovom stalnom potrebom za pažnjom, što može dovesti do destruktivnih sukoba.

Određeni znaci se često svađaju.
Shutterstock 

Ribe i Devica

Ribe i Device su dve srodne duše koje često nailaze na velike izazove. Ribe, veliki sanjari i emotivci, često imaju osećaj da ih praktična i analitična Devica ne razume. Devica se na drugu ruku može osećati preplavljeno emocijama Riba, što može dovesti do stresa i napetosti u vezi.

Izvor: Index.hr

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.