Dok se za neke znake zodijaka smatra da su pošteni i odani, postoje i oni koji nose nimalo laskavu titulu "najvećih izdajnika". Bilo da je na poslovnom, prijateljskom ili ljubavnom planu, prema rečima astrologa, sa ova 4 znaka trebalo bi da budete posebno oprezni. 

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenjivoj prirodi, što ih može učiniti nepredvisivim. Oni su vrlo socijalni i vole da komuniciraju sa različitim ljudima, što može dovesti do percepcije da su nestalni u svojim odnosima. Međutim, to ne znači da su Blizanci nužno izdajice. Oni jednostavno vole raznolikost i promene.

Blizanci važe za izdajice.
Shutterstock 

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj i strastvenoj prirodi. One su vrlo emotivne i mogu biti vrlo zaštitnički nastrojene prema onima koje vole. Međutim, ako se Škorpija oseća izdano ili povređeno, može reagovati veoma intenzivno, što može dovesti do percepcije da su skloni izdaji.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj samostalnosti i originalnosti. Oni vole svoju slobodu i mogu se osećati ugušeno u situacijama koje ograničavaju njihovu individualnost. To može dovesti do percepcije da su skloni izdaji ili aferama, ali oni jednostavno vole da budu svoji i ne vole biti ograničeni.

Vodolije su sklone prevari.
Shutterstock 

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i strastvenosti. Vrlo su direktni i mogu delovati kao da rade bez razmišljanja, što može dovesti do situacija koje se mogu izgledati kao izdaje. Međutim, Ovnovi su takođe vrlo iskreni i otvoreni, pa ako dođe do problema, obično će to otvoreno priznati.

Bonus video:

OD POČETKA APRILA OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA PROMENA! Astrološkinja: Evo šta donosi Sunce u znaku Ovna! Kurir televizija

Izvor: Index.hr

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.