Ne postoji ništa gore nego kada neko ne zna da podvuče liniju i iako vidi da nije pravi trenutak, ipak uradi po svom, i plus vas iznervira rečima za koje nije ni mesto ni vreme. 

I da, svako od nas ima tu jednu rečenicu koja će vas u trenutku izbaciti iz takta, čak i ako je pre toga sve bilo u redu, a u nastavku otkrivamo šta će naljutiti svaki znak zodijaka.

1. Ovan

"Sigurno ti ne treba pomoć?"

Ne, ne treba im pomoć i prestanite to da ih pitate (tražiće sami). Ovnovi su nezavisni, vole stvari da rade na svoj način, bez da zavise od drugih. Naravno, ako im bude stvarno trebala pomoć, potražiće je sami, ali to ne znači da će trpeti da im se previše petljate u posao. 

Ovnovi mrze kad im se govori šta da rade.
Shutterstock 

2. Bik

"Opusti se, lagano ćemo".

Bik voli da imaa plan. I ne samo to, Bikovi moraju da imaju i plan A i plan B i plan C... Zato su rečenice poput "Opušteno", "Ma lagano ćemo", "Bez panike" i slično, nešto što će ih u trenutku izbaciti iz ravoteže. Njima je nezamislivo da probleme rešavaju usput jer su jako odgovorni, i svaki put dobro razmisle o narednim koracima. Spontanost im jednostavno nije jača strana, pogotovo ako su u pitanju važne stvari.

3. Blizanci

"Tačno sam znao/znala da si takva" (dvolična i slično)

Blizanci su jedan od horoskopskih znakova za koje se veže najviše mitova, poput toga da su navodno dvolični, pokvareni i slično. Samo zato što su društveni leptiri, mnogi uživaju da im prikače određene "etikete". Često se pogrešno percipiraju kao osobe koje će ti nešto reći u lice, a onda iza leđa učiniti drugačije. Međutim, u pitanju zapravo nije dvoličnost, nego obična promena u razmišljanju, čemu u prilog ide to što Blizanci stoje iza te odluke.  

4. Rak

"Pusti me da dišem."

Neki jednostavno ne mogu da podnesu intenzitet ljubavi Rakova, pogotovo one osobe koje su po prirodi hladnije ili manje emotivne. Važno je znati da Raku nije cilj da vas preoptereti, već su jednostavno meke i emotivne duše koje ne mogu da odole da pokažu koliko vas vole. 

Mnogima smeta to što Rakovi baš pokazuju koliko vole.
Shutterstock 

5. Lav

"Ne vrti se svet oko tebe!"

Lavovi uživaju u tome što su u centru pažnje i ne smeta im kada je fokus na njima, ali to ima svoju cenu. Baš iz tog razloga prate ih priče da su egoisti i sebičnjaci, zbog čega će ih rečenica poput: "Ne vrti se svet oko tebe", pogoditi direkt u srce, jer uglavnom nisu takvi.

6. Devica

"Nisi u pravu."

Jednu stvar morate znati o Devicama: šanse da će se one upuštati u bilo kakvu raspravu, a da pre toga nisu 100 posto sigurne u svoje argumente i informacije kojima barataju ravne su nuli. Kada Devici kažete da nije u pravu, očekujte referat o tome zašto ste vi ti koji greše.

7. Vaga

"Aman, odluči se već jednom!"

Upiranjem prsta u jednu od najvećih slabosti Vaga zasigurno neće pomoći u tome da brže donesu odluku. Dapače, samo ćete ih iznervirati, a potencijalno i naterati da donesu pogrešnu odluku, piše Zadovoljna.hr.

Vage ne treba požurivati da odluče.
Shutterstock 

8. Škorpija

"Lažeš!“

Škorpije ne mogu da podnesu kada ih neko laže. Isto tako, laganje drugima smatraju gubitkom vremena. Situacije u kojima moraju da lažu (što će učiniti samo ako im je do nekoga jako, jako stalo) nepodnošljive su im. Kada nekoga uhvate u laži, jako će se potruditi da razotkriju istinu jer veruju da jedna laž vodi prema drugoj laži. Zato, optužite li Škorpiju za laž, verojatno će dobro razmisliti zašto vas je uopšte pustila u svoj život.

9. Strelac

"Ne možeš tako da reaguješ, imaš li mozga?!"

Strelčevima možete da oduzmete sve, ali ne i njihovu prepoznatljivu spontanost. To nije osobina zbog koje im treba zamerati, poogotovo ne na tako agresivne načine. Impulsivnost je jednostavno sastavni deo njihovog karaktera. 

10. Jarac

"Daj smiri se, šta ti je".

Ovom rečenicom samo ćete aktivirati tempiranu bombu prepunu nervoze. Jarac itekako zna u kojim se situacijama mora smiriti, ali jednostavno to ne može napraviti dok se ne izduva.

Jarčevima ne treba govoriti da se smire.
Freepik/yanalya 

11. Vodolija

"Ne znaš ti, ja ću. Ovako to treba..."

Vodolije su inovativan znak koji može unapred videti sva potencijalna rešenja pojedinog problema koje drugi ljudi ne vide. Oni jednostavno ne podnose kada im se govori da nešto mora biti urađeno na određeni način ili još gore - da nešto ne znaju, te da prepuste drugome.  

12. Ribe

"Stvarno cmizdriš za svaku sitnicu. Baš si osetljiva"'

Već i ptice na grani znaju koliko su osobe u ovom horoskopskom znaku emotivne. Iz toga zapravo proizlazi njihova osetljivost. Ribe duboko proživljavaju sve emocije, ekstremno su empatične i zato se ostalima može učiniti da su njihovi osećaji previše snažni ili jako izraženi. Međutim, rečenice poput "Cmizdriš za svaku sitnicu" samo u njima mogu izazvati lavinu emocija, što nikako nije dobro, jer ma koliko da su "osetljive", nećete imati ni najmanje šanse pred njihovim besom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.