Društvene mreže postale su sastavni deo života svih nas. Uostalom, izreka "ako nije na Instagramu, nije se ni desilo", nije nastala tek tako, i nažalost, pokazuje pravu istinu o tome kako danas funkcionišemi. 

Postalo je jako bitno kako se prezentujemo na mrežama, a one gotovo kao da su postale glavno oružje u izgradnji ugleda i fantastično oruđe da se prikažemo u što boljem svetlu. Međutim, pojedini horoskopski znaci skloni su da odu korak dalje. Njima je sve u lajkovima i lažnoj predstavi idealnog života. 

Njima sve ide od ruke, oni su uvek srećni, imaju dobar posao, putuju, sve im je potaman, svi ih vole... međutim, to nije uvek istina. Ipak, istu vam nikada ne bi otkrili, pa da im život od toga zavisi.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj energiji i ambiciji, ali na društvenim mrežama često prikazuju samo uspehe skrivajući svoje borbe i neuspehe. U želji da održe svoj ugled kao lideri i pobednici, često preuveličavaju svoja postignuća ili izbegavaju da prikažu svoje slabosti, piše Index.hr.

Ovnovi se trude da izgledaju dobro na mrežama.
Instagram 

Rak

Rakovi su veoma emocionalni i zbog toga su skloni prikrivanju svoje stvarne ličnosti na društvenim mrežama kako bi se zaštitili. Oni često prikazuju srećnu, bezbrižnu sliku svog života skrivajući svoje prave osećaje i probleme.

Pojedini znaci se trude da izgledaju sjajno na mrežama.
Shutterstock 

Vaga

Vage su poznate po svojoj težnji za harmonijom i ravnotežom, ali ta želja često dovodi do toga da na društvenim mrežama prikazuju lažnu sliku sebe. Često prikazuju samo dobre stvari u svom životu, a izbegavaju da pokažu realnu sliku, a sve kako bi sačuvale miran i besprekoran imidž.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj tajanstvenosti i često koriste društvene mreže da održe taj imidž. Prikazuju se kao samouverene i snažne osobe, često skrivajući svoje stvarne strahove i nesigurnosti.

Bonus video:

AKO VERUJETE U RETROGRADNI MERKUR, POSLUŠAJTE ASTROLOŠKINJU! Kralj: Ne kupujte stanove, OVA VALUTA IZUMIRE, jedan je put do novca Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.