Ne postoji osoba kojoj bi vesti o neverstvu partnera pale lako. Sama spoznaja da je neko koga volite narušio poverenje i iza vaših leđa učinio nešto tako nisko pogodila bi svakog. 

Ljubavna prevara može uključivati flertovanje, tajne susrete, fizičku intimnost ili emocionalnu vezu s drugom osobom izvan postojeće veze.

Prevara može imati različite posledice na parove i često vodi do narušavanja poverenja, osećaja izdaje, emocionalne boli i sukoba. Svaki par ima različite granice i očekivanja u vezi monogamije, stoga će pojedinci reagovati na prevaru na različite načine, a ovako reaguju različiti znaci zodijaka na saznanje da im je partner bio neveran. 

Ovan

Kada Ovan otkrije da je prevaren, neće štedeti reči. Njegova vatrena priroda će izbiti na površinu i jasno će izraziti svoj bes i razočaranje. Pripadnici ovog znaka uvek će se boriti za svoju nezavisnost i samopoštovanje, te će veoma brzo krenuti dalje i ostaviti prošlost iza sebe, a osobu koja ih je prevarila neće ni spomenuti, niti joj dati priliku da im se približi, piše Index.hr.

Ovnovi ne praštaju.
Shutterstock 

Bik

Prevara će duboko povrediti Bikove, koji su verni i pouzdani partneri. Oni će se osećati izdano i teško će pružiti drugu priliku. Posvetiće se svojim emocijama i uzeti vreme koje im je potrebno za oporavak i vraćanje vere u ljude.

Blizanci

Kada se suoče s prevarom, Blizanci će se posvetiti svojim komunikacijskim veštinama. Iskoristiće sve informacije i argumente kako bi razotkrili laži i pokazati svoju inteligenciju. Biće spremni na konfrontaciju, ali će takođe razmisliti o svim aspektima situacije pre nego što donesu odluku. Ipak, retki su slučajevi da prevaru oproste.

Rak

Rakovi će biti emocionalno pogođeni prevarom. Njihova osetljiva priroda i duboka povezanost s emocijama doneće im veliku tugu i razočaranje. Povući će se u sebe kako bi zaštitili svoje srce, ali će takođe tražiti podršku i utehu svojih najbližih kako bi se izborili sa tugom.

Rakovi će dugo patiti.
Shutterstock 

Lav

Lavovi će na prevaru reagovati prilično dramatično. Njihova ponosna priroda ne toleriše izdaju i biće spremni na svađu, viku, ciku i sukob. Zahtevaće poštovanje i tražiće odgovornost te neće dopustiti drugoj strani da prođe nekažnjeno.

Devica

Kada Devica otkrije prevaru, povući će se u sebe. Analitički će pristupiti situaciji, pokušavajući da razumeju sve detalje i motive. Postaviće visoke standarde i tražiti iskreno izvinjenje i dokazanu promenu.

Vaga

Vage će se suočiti s prevarom na diplomatski način. Pokušaće da razumeju obe strane priče i pronaći ravnotežu. Sklone su davanju drugih šansi, ali će isto tako biti vrlo jasne u svojim očekivanjima za obnovu poverenja.

Škorpije

Kada Škorpija otkrije prevaru, njena strastvena priroda će se probuditi. Biće spremna na sve i neće se bojati konfrontacije. Tražiće pravdu i neće se miriti s polovičnim odgovorima, a spremne su i na fizički kontakt i osvetu, te je ovo poslednja osoba koju želite da prevarite.

Škorpije su veoma strastvene u svađama.
Shutterstock 

Strelac

Kada Strelac otkrije prevaru, reagiovaće emotivno i iskreno. Biće vrlo razočaran, ali neće dopustiti da ga to obeshrabri. Usredsrediće se na pronalaženje istine i pokušaće da shvati  motive osobe koja ga je prevarila. Tražiće iskrenost i otvorenost kako bi mogao da nastavi  dalje.

Jarac

Jarčevi će se suočiti s prevarom na ozbiljan i praktičan način. Njihov fokus će biti na rešavanju problema i pronalaženju praktičnih rešenja. Odluku o budućnosti veze temeljiće na činjenicama i racionalnom razmišljanju.

Vodolija

Kad su prevareni, Vodolije se distanciraju i pokazuju svoju emocionalno nezavisnu stranu. Objektivno će analizirati situaciju i tražiti racionalno objašnjenje. Verojatno će odlučiti da je najbolje da nastave dalje bez osobe koja ih je prevarila.

Vodolije ostavljaju nakon prevare.
Shutterstock 

Ribe

Ribe su emocionalno ranjive i prevara će ih jako povrediti. Biće duboko pogođene, ali sklone da praštaju. Tražiće razumevanje i emocionalnu podršku kako bi prevladale teške osećaje.

Bonus video:

OD POČETKA APRILA OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA PROMENA! Astrološkinja: Evo šta donosi Sunce u znaku Ovna! Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.