Budimo iskreni - biti "druga" žena u vezi retko kada je dobra stvar. Zapravo, to nikada nije nešto čemu bi bilo ko trebalo da teži i neretko ne izađe na dobro. A to znači da će u tom odnosu minimum jedna osoba biti povređena.

Međutim, dešava se nekad da pojedinci jednostavno ne mogu da kontrolišu porive, a kako piše Your Tango, astrologija takođe može da pokaže ko ima veće šanse da postane preljubnica (u ovom slučaju).  

Vodolija

Naravno, biti idealista otvorenog uma i u ljubavi je sjajno... sve dok Vodolija ne bude suočena sa moralnom dilemom. Tada su sve opklade isključene. Tamo gde bi drugi mogli da pogledaju osobu koja im se dopada, ali koja je zauzeta, i iznad koje kao da stoji blistav neonski natpis na kome piše "kloni se", Vodolija, umesto toga, vidi znak sa porukom: " U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno".

Vodolije često varaju.
Shutterstock 

Škorpija

Astrolozi kažu da ako postoji ijedan znak koji toliko voli uzbuđenje koje donosi uloga ljubavnice, to su Škorpije, bez konkurencije. One jednostavno uživaju u strasti koju nosi cela priča, i ne samo to - već tajnu čuvaju kao "kec u rukavu". Ta njena strast za životom, ludilo, može lako, pošto je nije briga koga bi mogla povrediti, prerasti u požudu za nekim ko je zauzet, zbog čega su spremne da pređu sve granice, samo da postane njihov.

Ovan

Ovnove bije loš glas da su jedan od najsebičnijih horoskopskih znakova, što ih čini idealnim za ulogu "ljubavnice", međutim, njihova tvrdoglavosti i potreba da ipak na kraju urade pravu stvar sprečava ih da budu na vrhu ove liste. Ali pošto je ta sebičnost toliko ozbiljna, kako kažu astrolozi, ipak su velike šanse da će biti treća osoba u vezi.  

Ovnovi lako ulaze u priče gde postaju druga u vezi.
Shutterstock 

Strelac

Pozitivna energija i optimizam Strelca znače da je ona odličan prijatelj, ali pazite! Sa slabostima poput preterane samouverenosti, a nekad i bezobzirnosti, nekad jednostavno nema kočnicu zbog koje bi rekla "ne" situaciji koja je definitivno može dovesti u nepriliku time što će postati ljubavnica pogrešnoj osobi. 

Blizanci

Problem sa Blizancima (iako su oni verovatno jedan od najzabavnijih horoskopskih znakova) je u tome što imate posla sa dve ličnosti u jednoj, što ih nekada čini manipulativnim. Manipulacija može biti odličan kvalitet u određenim situacijama... osim ako ta situacija nekoga odvlači od partnera. I pošto su Blizanci uvek spremni za avanturu, oni će to što su "druga žena" opravdati da je to samo još jedna prolazna avantura i iskustvo koje vredi imati u stilu - jednom se živi! 

Blizanci vole avanture.
Freepik/drobotdean 

Bik 

Bikovi su uglavnom poznati po tome što stoje na svom mestu i drže se svojih ubeđenja, ali imaju još dve osobine koje ih čine idealnim "drugim" ženama: romantične su i posesivne. Drugim rečima, ako vide ljubav, bez obzira na situaciju, oni će učiniti svoj potez i ući u igru, čvrsto verujući da ne samo da imaju pravo na nju, već da ta druga strana pripada njima.

Naravno, samo zato što astologija to kaže, ne znači da to tako mora da bude, a naš savet je da ipak nikad ne težite preljubi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!