Kako su nas temperature ovog septembra iznenadile, tako haljine još uvek ne odlažemo na dno ormana. Ako se pitate koja je idealna baš za vas, horoskop (kao i uvek) ima odgovor.

Ovan (21. mart – 20. april) / Prugasta haljina

Pošto ovnovi vole brz tempo i da uvek budu u pokretu, komfor je na prvom mestu. Pamučna haljina šireg kroja sa prugama za njh će biti savršena.

Bik (21. april – 21. maj) / Haljina sa netipičnim izrezom

Ako ijedan znak uživa u luksuzu, onda su to hedonistički nastrojeni bikovi. Haljina sa upadljivim izrezom, ali u nežnoj boji, treba da bude njihov letnji izbor.

Blizanci (22. maj – 21. jun) / Haljina sa karnerima

Poznati po tome da imaju dve strane ličnosti, blizanci uvek naginju ka nečem uzbudljivom. Zato je lepršava haljina sa karnerima kao stvorena za njih.

Rak (22. jun – 22. jul) / Bela haljina

Praktični i nežni rakovi umeju da cene klasičnu eleganciju. Tako će bela haljina sa puf rukavima i prorezima na struku na pravi način istaći njihov stil.

Lav (23. jul – 22. avgust) / Haljina sa suncokretima

Strastveni lavovi vole da su u centru pažnje, pa će specifična žuta haljina sa printom na kom su veliki suncokreti istaći njihov neustrašiv duh.

Devica (23. avgust – 22. septembar) / Crna haljina

Ambiciozne device bi trebalo da za ovo leto pronađu dugačku crnu haljinu. Ona će im biti sjajan pratilac i u dnevnim i u večernjim aktivnostima.

Vaga (23. septembar – 23. oktobar) / Romantična haljina

S obzirom da su nežnog duha i da veoma cene lepotu, za vage je leto vreme kada se prepuštaju romantici. Upravo u tom stilu treba da im bude i haljina.

Škorpija (24. oktobar – 22. novembar) / Cvetna haljina

Misteriozne škorpije uvek iznova iznenade sve oko sebe, a to se odnosi i na modne odluke. Cvetna haljina u neobičnim bojama definitivno će pokazati da su u trendu.

Strelac (23. novembar – 21. decembar) / Haljina sa neobičnom šarom

Strelčevi su spontani i skloni eksperimentisanju. Zbog svoje hrabrosti modni rizik za njih ne predstavlja problem, pa tako neće ni nošenje haljine neobičnog dezena.

Jarac (22. decembar – 20. januar) / Haljina u dve boje

Uporni jarčevi sve što žele to i dobiju. Tako će haljina u dve različite boje prikazati njihov odvažni karakter i želju da se istaknu.

Vodolija (21. januar –19. februar) / Narandžasta haljina

Emocionalna inteligencija jedna je od najjačih karakteristika vodolija. One uvek streme ka budućnosti, pa će jarko narandžasta hajina to najbolje pokazati.

Ribe (20. februar – 20. mart) / Seksi haljina

Često se misli da su ribe sanjive, muđutim, pored toga, one su i zavodljive. Kraća haljina svima će dati do znanja da sa njima nema šale.