Većina makeup zaljubljenica će vam reći isto - bez svega će izaći iz kuće, ali bez ruža nikada. I zaista, čini se da celo lice sine kada nanesemo makar sjaj, te mu instant vratimo svežinu, nevezano za boju. 

Nju birate shodno ličnom stilu i preferencijama, ali verujemo da niste znali i da u tome može pomoći vaš horoskopski znak. Evo kakve boje najviše leže kom znaku zodijaka prema astrologiji.

Ovan - crveni ruž

Ovnovi su hrabri i samouvereni. Crvena boja ruža, simbol strasti i hrabrosti, savršen je izbor za ovaj vatreni znak.

Bik - boja kakaa

Bikovi su znak povezan s elegancijom i luksuzom. Nude tonovi pogotovo tamniji, koji odišu sofisticiranošću i suptilnošću, najbolje pristaju ovom zemljanom znaku.

Blizanci - glossy nude sjajevi

Blizanci obožavaju sjajeve.
Instagram 

Blizanci su poznati po svojoj razigranosti i promenjivosti. Svetliji nude sa pink undertonom ili glossy nude sjajevi koji simboliziraju mladost i zabavu, savršeni su izbor za ovaj vazdušni  znak.

Rak - ruž boje šljive

Rakovi su poznati po dubokoj emocionalnosti i intuitivnosti. Ruž boje šljive, koji simbolizuje  dubinu i tajanstvenost, može biti odličan izbor za ovaj vodeni znak.

Lav - crveni sjaj sa pink underton-om

Lavovi su snažni, hrabri i vole da budu u centru pažnje. Shodno tome, oni će izneti gotovo sve, od nude preko narandžastog pa sve do crvenih prozračnih sa pink podtonom. 

Devica - karmin boje breskve

Device su praktične i elegantne. Ruž u boji breskve, koji odiše suptilnošću i elegancijom, odličan je izbor za ovaj zemljani znak.

Vaga - nežno ružičasti glossy ruž

Vage su poznate po svojoj eleganciji i ljubavi prema skladu i ravnoteži. Nežno ružičasti karmin, koji simbolizuje suptilnost, romantiku i sofisticiranost, može biti odličan izbor za njih.

Škorpije - tamno crveni karmin

Škorpije su strastvene i tajanstvene. Tamno crveni ruž, koji je sinonim za strast i moć, odličan je izbor za ovaj vodeni znak.

Strelac - ruž boje korala

Strelčevi su pozitivni i slobodoumni. Ruž boje korala simbolizuje entuzijazam i slobodu, savršen je za ovaj vatreni znak.

Jarac - tamniji mat nude

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti, praktičnosti i predanosti. Tamniji mat karmin je sinonim za stabilnost, eleganciju i sofisticiranost, i može biti odličan izbor za ovaj zemljani znak.

Vodolije - karmini sa neobičnim metalik šljokicama/ombe lips

Vodolije su inovativne i jedinstvene. Zato će bez problema izneti metalik varijante, sjajeve sa šljokicama u neobičnoj boji ili ombre kombinacije koje simolišu originalnost i futurizam. 

Ribe - ruž boje mesa sa suptilnim šljokicama

Ribe su poznate po svojoj nežnosti i empatiji. Ruž boje mesa koji asocira na mističnost i osetljivost, može biti odličan izbor za ovaj vodeni znak.

Bonus video:

Kako da vam karmin traje tokom čitavog dana ili da ne mrda tokom izlaska? TikTok/stazzylicious

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.