Svet je prepun predivnih lokacija i znamenitosti koje bi svako, da je sreće, trebalo da poseti makar jednom u životu. Naravno, jasno je da ne može svako da priušti da letuje na udaljenim mestima, ma koliko da su lepa i vredna posete. No, ukoliko ste rešeni da uštedite za odlazak na dream lokaciju, ili se pak dvoumite gde na odmor, donosimo vam predloge koji su prema astrologiji savršene za svaki horoskopski znak, upravo jer odgovaraju vašem karakteru. 

Ovan - Havaji, SAD

Ovnovi su avanturisti puni energije pa su havajska ostrva savršen izbor. U ovom egzotičnom raju mogu uživati u aktivnostima poput surfovanja, ronjenja, planinarenja i istraživanja vulkana i stvoriti nezaboravne uspomene, piše Index.hr.

Bik - Toskana, Italija

Bikovi su hedonisti koji vole da uživaju u životu, te je samim tim Toskana logičan izbor upravo jer nudi pregršt užitaka za sva čula. U Toskani mogu uživati u najfinijim vinima, predivnim krajolicima i bogatoj kulturnoj baštini ove italijanske regije.

Blizanci - Barselona, Španija

Blizanci su znatiželjni i komunikativni, a Barselona nudi obilje kulturnih, umetničkih i istorijskih  znamenitosti. Otkrivanje Gaudíjevih remek-dela, šetnja La Ramblom ili uživanje u živahnom noćnom životu grada samo su neke od aktivnosti koje nudi Barselona.

Rak - Santorini, Grčka

Romantični i porodično orijentisani Rakovi će se zaljubiti u predivne plaže i zalaske sunca Santorinija. Ovo slikovito grčko ostrvo savršeno je za uživanje u intimnim trenucima i opuštanje uz porodicu ili voljenu osobu.

Lav - Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Lavovi vole luksuz i raskoš, a Dubai je sinonim za to. Ekskluzivni butici, večere u najfinijim restoranima i nezaboravne avanture poput leta balonom neke su od aktivnosti koje bi mogle privući Lavove.

Devica - Kjoto, Japan

Device su praktične i sofisticirane, a Kjoto je grad koji kombinuje tradiciju i modernu eleganciju. Device će uživati u prelepim hramovima, japanskoj kulturi i u autentičnoj kuhinji.

Vaga - Pariz, Francuska

Vage su estete koji cene lepotu i harmoniju, a Pariz je grad ljubavi i umetnosti. U Parizu će imati priliku da šetaju uz Senu, ili pak da posete Luvr i da isprobaju francuske kulinarske delikatese.

Škorpija - Rio de Ženeiro, Brazil

Škorpije su strastvene i energične, a Rio de Ženeiro nudi obilje zabave i avanture. Osim istraživanja Kopakabane i Ipaneme, moći će da posete i čuvenu statuu Isusa, ali i da, ukoliko tako centriraju, uživaju u svetski poznatom brazilskom karnevalu.

Strelac - Bangkok, Tajland

Strelčevi su putnici i istraživači, a daleki Bangkok nudi uzbudljive doživljaje i egzotičnu kulturu. Bogati hramovi, ukusna tajlandska kuhinja i šareni noćni život samo su neki od kvaliteta ovog užurbanog grada.

Jarac - Rejkjavik, Island

Jarčevi su ambiciozni i izdržljivi, a Rejkjavik nudi jedinstvene prirodne lepote i pregršt avantura. Osim Plave lagune, jednog od svetskih čuda, Jarčevi će imati priliku da istraže gejzire i da uživaju u čarima polarne svetlosti u ovom neverovatnom gradu.

Vodolija - Melburn, Australija

Vodolije su kreativni i nezavisni, a Melburn je grad umetnosti, kulture i inovacija. Uz restorane i galerije, Vodolije će moći da posete i "laneways" - uske uličice s kafićima, prodavnicama i umetničkim delima, a za one hrabre, tu su i izleti na "opasnije" lokacije, samo se pazite otrovnih životinja kojih Australija ima pregršt.

Ribe - Bora Bora, Francuska Polinezija

Ribe su sanjari, a Bora Bora je mirno rajsko ostrvo na kojem će moći da se opuste. Na ovom idiličnom ostrvu Ribe će imati priliku da uživaju u kristalno čistoj vodi, belim peščanim plažama i luksuznim spa tretmanima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.